O στόπερ και ο φορ που περιμένει

O στόπερ και ο φορ που περιμένει

Σταύρος Σουντουλίδης
O στόπερ και ο φορ που περιμένει

bet365

Η βασική εκκρεμότητα της απόκτησης κεντρικού αμυντικού, με τους δύο υποψήφιους (Μολέδο – Χατσερίντι) και η επόμενη κίνηση του ΠΑΟΚ, που θα βγει στην αγορά και για φορ.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Βαλένθια - Λας Πάλμας αν σημειωθεί γκολ με πέναλτι στην αναμέτρηση. (21+,*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Το «κεφάλαιο στόπερ» παραμένει να είναι βασική εκκρεμότητα για το «Δικέφαλο», που εντός της ημέρας θα ανακοινώσει την απόκτηση του Μάρσιο Αζεβέδο, αλλά το κυριότερο περιμένει σήμερα να έχει απαντήσεις από την πλευρά του Ροντρίγκο Μολέδο, το θέμα του οποίου παραμένει ανοικτό.

Στην Τούμπα γνωρίζουν ότι οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του, αλλά όσο η Ιντερνασιονάλ δεν συμφωνεί με τον Παναθηναϊκό, πάντα θα υπάρχει η ελπίδα ότι κάτι μπορεί να αλλάξει και ο Μολέδο να καταφέρει να «σπάσει» το προσύμφωνο που έχει υπογράψει με τη βραζιλιάνικη ομάδα.

Ο «Δικέφαλος» κρατάει ανοικτό και το εναλλακτικό του σχέδιο, αυτό του Ευγένιου Χατσερίντι, έχοντας προχωρήσει σε κάποιες πρώτες συζητήσεις με την Ντιναμό Κιέβου, την ίδια ώρα που ο μάνατζερ του Ιγκόρ Πιροζένκο, διέψευδε σε ουκρανικά ΜΜΕ την ύπαρξη πρότασης από την τουρκική Τραμπζονσπόρ, αλλά για τον ΠΑΟΚ δεν είπε κουβέντα…

Οι «ασπρόμαυροι» θα κινηθούν στη μεταγραφική αγορά του Ιανουαρίου και για την απόκτηση ενός επιθετικού, που θα έρθει να προστεθεί στο δίδυμο των Πρίγιοβιτς και Κουλούρη, οι οποίοι έχουν απομείνει να εναλλάσσονται στην επίθεση του «Δικεφάλου».

Η απόφαση έχει ληφθεί, στο τραπέζι έχουν πέσει κάποια ονόματα, αλλά η συγκεκριμένη υπόθεση θα απασχολήσει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, μετά το τέλος των διαπραγματεύσεων με τους Μολέδο και Χατσερίντι για τη θέση του στόπερ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα