Μολέδο: Δυσκολίες στο δρόμο για την Τούμπα

Σταύρος Σουντουλίδης
Μολέδο: Δυσκολίες στο δρόμο για την Τούμπα

bet365

Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει την κίνησή του, με τον πιο επίσημο τρόπο, αλλά οι πιθανότητες δεν είναι, πλέον, πολλές για να «ντύσει» στα «ασπρόμαυρα» τον Ροντρίγκο Μολέδο.

Ο ΠΑΟΚ έκανε ότι έπρεπε να κάνει προκειμένου να ντύσει στα ασπρόμαυρα τον Ροντρίγκο Μολέντο, αλλά φαίνεται πως υπάρχουν πολλές δυσκολίες ως προς την τελική υλοποίηση αυτής της μεταγραφής. Οι άνθρωποι του περιμένουν την οριστική απάντηση του Βραζιλιάνου, αλλά όσο περνούν οι ώρες και οι μέρες, στην Τούμπα αντιλαμβάνεται ότι, πλέον, δεν είναι το φαβορί στην κούρσα για την απόκτηση του.

Η πρόταση του «Δικεφάλου», που έχει στα χέρια του ο 31χρονος αμυντικός του Παναθηναϊκού, είναι η καλύτερη, αυτό ουδείς μπορεί να το αμφισβητήσει, αλλά πρώτη επιλογή για τον Μολέδο παραμένει η Ιντερνασιονάλ, όπως είχε γράψει το gazzetta.gr, με την οποία έχει υπογράψει προσύμφωνο.

Οι διαπραγματεύσεις και οι επαφές συνεχίζονται, όμως όλοι αντιλαμβάνονται πως οι πιθανότητες μειώνονται.

Ο Λουτσέσκου στη σημερινή συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα με τον Λεβαδειακό, έδειξε να μη καίγεται και τόσο για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, όχι ότι θα έλεγε όχι στο Μολέδο, αλλά όπως είπε «είμαι πολύ ικανοποιημένος από τους κεντρικούς αμυντικούς μας» προσθέτοντας πως «αν καταφέρουμε να φέρουμε έναν ακόμη, θα είναι για να έχουμε την τέλεια ισορροπία, σε περίπτωση που υπάρχουν τραυματισμοί ή οποιεσδήποτε τιμωρίες»

Οι «ασπρόμαυροι» έχουν εξετάσει την περίπτωση του ομογενή Ευγένιου Χατσερίδη της Ντιναμό Κιέβου, που επίσης παρουσιάζει αρκετές ιδιαιτερότητες, ενώ στη λίστα τους υπάρχουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές, μεταξύ αυτών και επιθετικοί, που σιγά σιγά θα αρχίσει να ψάχνει ο ΠΑΟΚ στη χειμερινή μεταγραφική αγορά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα