«Πιθανή η υπογραφή του Μποτία στην Ρεάλ Σοσιεδάδ» (pic)

«Πιθανή η υπογραφή του Μποτία στην Ρεάλ Σοσιεδάδ» (pic)

bet365

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ είναι μεταξύ του Αλμπέρτο Μποτία και του Ντιέγο Ρέγες για την ενίσχυση της άμυνάς τους, με ισπανικό Μέσο να βλέπει πιθανό το ενδεχόμενο μεταγραφής του παίκτης στο «Σαν Σεμπαστιάν».

Μεγάλες προσφορές* κάθε μέρα στο καζίνο! (21+) *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Στο τέλος της σεζόν το συμβόλαιο του Αλμπέρτο Μποτία λήγει κι οι διαπραγματεύσεις για ανανέωση με τον Ολυμπιακό έχουν «παγώσει».

Ο Ισπανός αμυντικός ενδιαφέρει την Ρεάλ Σοσιεδάδ, η οποία όμως έχει ψηλά στη λίστα της και τον 25χρονο Ντιέγο Ρέγες, ο οποίος ανήκει στην Πόρτα και έχει αγωνιστεί δανεικός στο σύλλογο.

Ετσι, όπως τονίζει το «futbolistos.e», ο τεχνικός της ομάδας, Εουσέμπιο Σακριστάν είναι μεταξύ αυτών των δύο περιπτώσεων για να δυναμώσει την καρδιά της άμυνάς του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα