Στην FIFA ο Παναθηναϊκός για πίστωση χρόνου για τις οφειλές

Gazzetta team
Στην FIFA ο Παναθηναϊκός για πίστωση χρόνου για τις οφειλές

bet365

Ο Παναθηναϊκός θα ζητήσει πίστωση χρόνου από την αρμόδια επιτροπή της FIFA στις 11 Ιανουαρίου για τις προσφυγές των Κιέβο και Αμβούργου.

Τότεναμ - Γουέστ Χαμ Δες τον αγώνα ζωντανά και παίξε νόμιμα live στοίχημα (21+)

Πολλά είναι τα ανοικτά μέτωπα του Παναθηναϊκού ως προς τις οφειλές. Δύο από αυτές είναι η Κιέβο Βερόνα και το Αμβούργο για τις υποθέσεις των Εμποκού και Μπεργκ με το «τριφύλλι» να χρωστάει 210.000 ευρώ στους Ιταλούς, και 400.000 στους Γερμανούς (50.000 από την απόκτηση του Μπεργκ και 350.000 για το ποσοστό της πώλησης στην Αλ Αΐν).

Τις επόμενες ημέρες θα μεταβεί στην Ζυρίχη ο δικηγόρος του Παναθηναϊκού, Άλκης Παπαντωνίου όπου και θα έχει συνάντηση με την αρμόδια επιτροπή της FIFA. Στη συνάντηση η πλευρά του «τριφυλλιού» θα ζητήσει πίστωση χρόνου στηριζόμενος στο πλάνο περιστολής δαπανών που παρουσιάστηκε και στην UEFA.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα