Ψάχνεται ακόμα στο Νησί για δυνατές προσθήκες ο Ολυμπιακός

Ψάχνεται ακόμα στο Νησί για δυνατές προσθήκες ο Ολυμπιακός

Δημήτρης Τομαράς
Ψάχνεται ακόμα στο Νησί για δυνατές προσθήκες ο Ολυμπιακός

bet365

Ο Ολυμπιακός δεν έχει σταματήσει να έχει στραμμένο το βλέμμα του στην αγγλική αγορά και κυρίως στην Premier για εξτρέμ αλλά και για στράικερ για την μεταγραφική περίοδο του Γενάρη.
Παραδοσιακά η Αγγλία είναι μία αγορά με την οποία έχει διασυνδέσεις και επαφές ο Ολυμπιακός. Μία αγορά από την οποία έχει κλείσει φορ όπως ο Ιντέγε ή και μεσοεπιθετικούς. Μία αγορά με την οποία είχαν σχέση περιπτώσεις παικτών σαν τον Κάμπελ. Μοιραία λοιπόν το τελευταίο χρονικό διάστημα οι Πειραιώτες έχουν στρέψει για τα καλά την προσοχή τους (ξανά) και στην αγγλική αγορά. Στην λογική της αναζήτησης της υπέρβασης για εξτρέμ και φορ. Εξτρέμ ακόμα και τύπου Μιραλάς ή Κάμπελ όπως έχουμε τονίσει ξανά ή έναν φορ σαν την περίπτωση του Μίτροβιτς.
Ο Μιραλάς πάντως όπως προκύπτει εκ νέου από την Αγγλία εδώ και καιρό έχει μεταφέρει στους ανθρώπους της Έβερτον ότι προτιμά τον Ολυμπιακό σε σχέση με οτιδήποτε άλλο... Και ότι θα επιμείνει προς τα εκεί και όχι σε επιλογές σαν εκείνη της Γαλατά.
ΕΡΝΑΝΕΣ ΓΙΑ ΕΑΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΟΦΟΕ
Όπως διαβάσατε ήδη ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει ασχοληθεί με την υπόθεση του Βραζιλιάνου μέσου Ερνάνες. Μία υπόθεση που θα μπορούσε να... περπατήσει εάν τυχόν υπήρχε ξανά θέμα με τον Οφόε, κάτι που είναι να ξεκαθαριστεί μες στον Γενάρη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα