Εξοφλήθηκε η δόση του Χουλτ!

Εξοφλήθηκε η δόση του Χουλτ!

Νίκος Αθανασίου
Εξοφλήθηκε η δόση του Χουλτ!

bet365

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξόφλησε την δόση Οκτωβρίου στον Νίκλας Χουλτ ενώ στο «πράσινο στρατόπεδο» εξέφραζαν απορία για το timing της προσφυγής από την πλευρά του Σουηδού μπακ.

Μετράμε αντίστροφα για το νέο χρόνο με το Ημερολόγιο Προσφορών* (21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Παναθηναϊκός... ζει στους ρυθμούς της προσφυγής του Νίκλας Χουλτ. Ο Σουηδός μπακ ζητά την ελευθερία του από το «τριφύλλι» και την εξόφληση του φετινού του συμβολαίου, πατώντας στην μισή δόση του Οκτωβρίου που δεν είχε πληρωθεί από το «τριφύλλι». Πάντως, αξίζει να σημειώσουμε πως η «πράσινη» ΠΑΕ εξόφλησε το υπόλοιπο που είχε προς τον διεθνή ποδοσφαιριστή και μάλιστα εξέφραζαν την απορία τους για το timing της επιλογής του Χουλτ που μέχρι πρότινος ξεκαθάριζε ότι δεν σκοπεύει να κάνει προσφυγή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα