Δεν θέλει να φύγει (τώρα) ο Εμενίκε

Δεν θέλει να φύγει (τώρα) ο Εμενίκε

Δημήτρης Τομαράς
Δεν θέλει να φύγει (τώρα) ο Εμενίκε

bet365

Αλλαγή πλεύσης από την πλευρά του Εμάνουελ Εμενίκε που δεν δείχνει θετικός στο να φύγει από τον Ολυμπιακό διότι δεν βρίσκει ανάλογο συμβόλαιο με αυτό που έχει στο Λιμάνι.
Την ώρα που όλα δείχνουν πως ο Νιγηριανός παραμένει... φευγάτος από τον Ολυμπιακό σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την Τουρκία η πλευρά του δεν είναι θετική αυτήν την στιγμή στο να αποχωρήσει από τους Πειραιώτες τον Γενάρη. Ο Εμενίκε μέχρι στιγμής δεν έχει μπορέσει να βρει ένα συμβόλαιο ανάλογο με αυτό που έχει στον Ολυμπιακό και οι πληροφορίες τον θέλουν να επιδιώκει να μείνει στην ομάδα και στο υπόλοιπο της σεζόν.
Οι προθέσεις του Ολυμπιακού (σ.σ. τουλάχιστον μέχρι τώρα) ήταν να βρεθεί ένας τρόπος και να αποχωρήσει. Να υπάρξει η... φόρμουλα για να φύγει. Ωστόσο αυτήν την στιγμή διαφαίνεται ότι ο Εμάνουελ Εμενίκε προτιμάει να μείνει στον Ολυμπιακό.

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

SUPERLEAGUE NEWS FEED