Δεν θέλει να φύγει (τώρα) ο Εμενίκε

Δεν θέλει να φύγει (τώρα) ο Εμενίκε

Δημήτρης Τομαράς
Δεν θέλει να φύγει (τώρα) ο Εμενίκε

bet365

Αλλαγή πλεύσης από την πλευρά του Εμάνουελ Εμενίκε που δεν δείχνει θετικός στο να φύγει από τον Ολυμπιακό διότι δεν βρίσκει ανάλογο συμβόλαιο με αυτό που έχει στο Λιμάνι.
Την ώρα που όλα δείχνουν πως ο Νιγηριανός παραμένει... φευγάτος από τον Ολυμπιακό σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την Τουρκία η πλευρά του δεν είναι θετική αυτήν την στιγμή στο να αποχωρήσει από τους Πειραιώτες τον Γενάρη. Ο Εμενίκε μέχρι στιγμής δεν έχει μπορέσει να βρει ένα συμβόλαιο ανάλογο με αυτό που έχει στον Ολυμπιακό και οι πληροφορίες τον θέλουν να επιδιώκει να μείνει στην ομάδα και στο υπόλοιπο της σεζόν.
Οι προθέσεις του Ολυμπιακού (σ.σ. τουλάχιστον μέχρι τώρα) ήταν να βρεθεί ένας τρόπος και να αποχωρήσει. Να υπάρξει η... φόρμουλα για να φύγει. Ωστόσο αυτήν την στιγμή διαφαίνεται ότι ο Εμάνουελ Εμενίκε προτιμάει να μείνει στον Ολυμπιακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα