Πρίγιοβιτς: «Η ζωή είναι το καλύτερο σχολείο»

Πρίγιοβιτς: «Η ζωή είναι το καλύτερο σχολείο»

Πρίγιοβιτς: «Η ζωή είναι το καλύτερο σχολείο»

bet365

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς μιλάει για τα παιδικά του χρόνια και θυμάται τις μέρες του ως μαθητής στο σχολείο. Για πιο μάθημα έδειχνε ενδιαφέρον και πιο θεωρούσε το χειρότερο.

Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ και η ζωή του συνεχίζει να απασχολεί τον σερβικό Τύπο, με τον «Πρίγιο» να μιλάει στο κανάλι «Sos Kanal» και στην εκπομπή «Fudbalski pasijans», που ασχολείται με τη ζωή των αθλητών.

Εκεί, ο Πρίγιοβιτς αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στα μαθητικά του χρόνια και παραδέχθηκε ότι «δε μου άρεσε το σχολείο»!

Το μάθημα που έδειχνε ενδιαφέρον ήταν «μόνο η ιστορία», ενώ η χειρότερη ώρα στην τάξη ήταν όταν υπήρχε το μάθημα των αγγλικών. «Τα αγγλικά ήταν το χειρότερο κομμάτι», τόνισε.

Μάλιστα, θυμήθηκε πως «πριν από ένα χρόνο συναντήθηκα με έναν παλιό καθηγητή Αγγλικών σε ένα βενζινάδικο και προσπάθησα να μιλήσω αγγλικά καλύτερα από αυτόν…».

Η διαπίστωση που έκανε, πάντως, είναι ότι «η ζωή είναι το καλύτερο σχολείο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα