ΠΑΟΚ: Επειγόντως φορ, με ή χωρίς πώληση Πρίγιοβιτς

ΠΑΟΚ: Επειγόντως φορ, με ή χωρίς πώληση Πρίγιοβιτς

ΠΑΟΚ: Επειγόντως φορ, με ή χωρίς πώληση Πρίγιοβιτς

bet365

Η προτεραιότητα του ΠΑΟΚ, ενόψει της νέας μεταγραφικής περιόδου, είναι μια: Επιθετικός! Η απόκτησή του είναι «σε πρώτο πλάνο» και δεν επηρεάζεται από το αν θα πωληθεί ή όχι ο Πρίγιοβιτς.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5%* στο Εφές – Παναθηναϊκός. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Την τελευταία εβδομάδα των μεταγραφών του καλοκαιριού ο ΠΑΟΚ άφησε ελεύθερο τον Στέφανο Αθανασιάδη να φύγει και να συνεχίσει την καριέρα του στη Μακάμπι Χάιφα. Υπήρχαν, προφανώς, πολύ λόγοι γι’ αυτή την απόφαση, αλλά το κενό δεν καλύφθηκε στο ρόστερ της ομάδας.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε ζητήσει, μετά τη φυγή του Κλάους, την απόκτηση ενός φορ, ωστόσο οι προτεραιότητες της ομάδας ήταν άλλες (Βιεϊρίνια, Ελ Καντουρί, Σαμπράνο, Μαουρίσιο) στο φινάλε της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. Ετσι, έμεινε η ομάδα με δύο επιθετικούς, τον Πρίγιοβιτς και τον Κουλούρη (τον οποίο στερήθηκε και τρεις αγωνιστικές και δεν πήρε τις ανάλογες ευκαιρίες), με αποτέλεσμα όλοι να βλέπουν τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο ως τη λύση του προβλήματος.

Ένα πρόβλημα, που εν μέρει πίστευαν στην Τούμπα, ότι θα μπορούσε να λυθεί από την παρουσία του Ρόμπερτ Μακ στην κορυφή της επίθεσης, αλλά ο Σλοβάκος μέχρι τώρα συνολικά δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις και αυτά που πιστεύει ο Λουτσέσκου (που τον υπολόγιζε ως τρίτο φορ) ότι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα. .

Ετσι, όλο το διάστημα, από τα τέλη Αυγούστου μέχρι και τώρα, στη Μικράς Ασίας «έπεσαν με τα μούτρα» στην εξεύρεση και την απόκτηση ενός επιθετικού, με πολύ διαφορετικά αγωνιστικά χαρακτηριστικά απ’ αυτά των Πρίγιοβιτς και Κουλούρη, πολύ πιο κινητικό, πιο δραστήριο και δημιουργικό εντός κι εκτός περιοχής.

Ο ΠΑΟΚ αναζητά να βρει έναν επιθετικό, που θα μπορεί να προσφέρει άλλα πράγματα στην ασπρόμαυρη «φροντ λάιν», καθώς μέχρι στιγμής μόνον ο Δημήτρης Πέλκας και ο Χοσέ Μαουρίσιο έχουν προσφέρει κάτι πλην των γκολ του Πρίγιοβιτς «μέσα από το κουτί».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο μεταγραφικός στόχος, που έχει την εμπειρία της Ευρώπης, έχει εντοπιστεί μέσα από μια μεγάλη λίστα υποψήφιων, οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει με τον ατζέντη του, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει προκύψει κάτι περισσότερο.

ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ

Το ότι στην Τούμπα έχουν καταλήξει ως προς την απόκτηση ενός επιθετικού, αυτό δε θα πρέπει να μεταφράζεται ως δεδομένη απόφαση για πώληση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, άλλωστε επίσημη πρόταση δεν έχει φτάσει στα γραφεία της Μικράς Ασίας για τον Σέρβο φορ.

Το αν θα πωληθεί ή όχι ο Πρίγιοβιτς δεν επηρεάζει, λοιπόν, τον σχεδιασμό ενόψει του Ιανουαρίου και την προτεραιότητα της απόκτησης ενός ακόμη επιθετικού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα