«Στήριξη, πρόστιμο και μήνυμα» από Ιβάν

«Στήριξη, πρόστιμο και μήνυμα» από Ιβάν

«Στήριξη, πρόστιμο και μήνυμα» από Ιβάν

bet365

Ο Ιβάν Σαββίδης σε επικοινωνία που είχε, μέσω skype, με τα στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέφρασε την στήριξή του στον Ραζβάν Λουτσέσκου και ανακοίνωσε πρόστιμα για τις ήττες από Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+)!

Το απόγευμα της Τετάρτης (8/11) πραγματοποιήθηκε επικοινωνία του Ιβάν Σαββίδη με τα στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και πιο συγκεκριμένα με τους Λούμπος Μίχελ, Χρυστόστομο Γκαγκάτσης, Μαρία Γκοντσαρόβα και Κυριάκο Κυριάκο.

Κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας ο ιδιοκτήτης του «Δικεφάλου» εξέφρασε την πλήρη στήριξη του προς το πρόσωπο του Ραζβάν Λουτσέσκου και απαίτησε από τους άμεσους συνεργάτες του να στηρίξουν τον Ρουμάνο προπονητή και «να είναι, οι βοηθοί του σε οτιδήποτε χρειάζεται».

Η συζήτηση δεν περιστράφηκε αποκλειστικά και μόνο στο θέμα του προπονητή, καθώς με απόφαση του Ιβάν Σαββίδη θα μπουν μεγάλα χρηματικά πρόστιμα στους ποδοσφαιριστές, τόσο για τις ήττες στα δύο ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΑΕΚ, όσο και σε μεμονωμένες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, οι οποίοι υπέπεσαν σε πειθαρχικά παραπτώματα.

Μάλιστα, όπως προέκυψε μέσα από την συζήτηση, αν ο προπονητής υποδείξει ότι κάποιος ή κάποιοι ποδοσφαιριστές «πρέπει να φύγουν, θα φύγουν» και αυτό έρχεται να προστεθεί στα όσα δημοσίως είχε υποστηρίξει ο Γιώργος Σαββίδης περί «αλλαγών στην ομάδα».

«ΟΤΑΝ ΓΚΡΕΜΙΖΑΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ...»

Ο Ιβάν Σαββίδης εξέφρασε την πεποίθησή του ότι «ο στόχος του πρωταθλήματος είναι ζωντανός και εφικτός» και όπως τόνισε «δεν επιτρέπω καμία συζήτηση περί του αντιθέτου», απαίτησε «ψυχραιμία και ακόμη μεγαλύτερη συσπείρωση» και όπως χαρακτηριστικά τόνισε: «δεν μας υποσχέθηκε κανείς μια εύκολη χρονιά. Ξέραμε όταν γκρεμίζαμε το σύστημα, ότι η κάθε ομάδα θα ελπίζει στο πρωτάθλημα. Χρειάζεται πείσμα και ψυχραιμία και θα τα καταφέρουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα