ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Επίσημα τέλος ο Παράσχος, υπηρεσιακός ο Μαναρώλης

Επίσημα τέλος ο Παράσχος, υπηρεσιακός ο Μαναρώλης

Επίσημα τέλος ο Παράσχος, υπηρεσιακός ο Μαναρώλης

Η ΠΑΕ Πλατανιάς ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον Γιώργο Παράσχο. Υπηρεσιακός προπονητής αναλαμβάνει, ο Νίκος Μαναρώλης, που ήταν στο team του.

Πριν λίγο σας γράψαμε ότι Πλατανιάς και Παράσχος χωρίζουν τους δρόμους τους. Πλέον είναι και επίσημο με την χανιώτικη ΠΑΕ να ενημερώνει σχετικά μέσω ανακοίνωσής της:

«Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει πως έπειτα από συνάντηση που υπήρξε μεταξύ του προέδρου κ. Μανώλη Μαθιουλάκη και του τεχνικού κ.Γιώργου Παράσχου, μέσα σε πολύ καλό κλίμα, αποφασίστηκε η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας.

Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ευχαριστεί θερμά τον κ. Παράσχο, καθώς στα περίπου τρία χρόνια που κράτησε τα ηνία της ομάδας, ξεχώρισε όχι μόνο για την σημαντική προσφορά του, που είχε ως αποκορύφωμα την πορεία των δύο τελευταίων ετών, αλλά και το ήθος του. Είναι δεδομένο ότι η παρουσία του θα αποτελεί σημείο αναφοράς για την ομάδα.

Προσφορά ημέρας σε περιμένει στο Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Γιουβέντους.  *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων εύχεται στον κ.Παράσχο ό,τι καλύτερο στην επαγγελματική του συνέχεια, καθώς και προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

Υπηρεσιακός προπονητής αναλαμβάνει, ο κ. Νίκος Μαναρώλης».