Οι εξηγήσεις από Λεμονή και Φορτούνη στον κόσμο στον Ρέντη

Δημήτρης Τομαράς
Οι εξηγήσεις από Λεμονή και Φορτούνη στον κόσμο στον Ρέντη

bet365

Οι ερυθρόλευκοι οπαδοί βρέθηκαν ξανά στον Ρέντη για να εκφράσουν τα παράπονά τους μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό και κυρίως οι Λεμονής και Φορτούνης έδωσαν εξηγήσεις.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Μπέρνλι – Νιούκαστλ με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)!

Μερίδα οπαδών των Πειραιωτών ήταν στον Ρέντη τα ξημερώματα του Σαββάτου για να να κάνουν τα παράπονά τους για την εικόνα του Ολυμπιακού στην Λεωφόρο που έφερε την ήττα από τον Παναθηναϊκό. Όπως είχε γίνει και μετά την ΑΕΚ οι τόνοι δεν ανέβηκαν ιδιαίτερα. Η στόχευση των ερυθρόλευκων οπαδών ήταν η περαιτέρω... αφύπνιση του συλλόγου και μία συζήτηση. Υπήρξαν και μερικές ατάκες για την κατάσταση του Παναθηναϊκού αλλά μέχρι εκεί. Άλλωστε υπάρχει μπροστά και το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα. Η διαφορά σε σχέση με την ΑΕΚ είναι πως τώρα ο προπονητής της ομάδας, ο Τάκης Λεμονής, βγήκε μπροστά να μιλήσει (σ.σ. ο Χάσι ήταν κόκκινο πανί για τον κόσμο των πρωταθλητών Ελλάδας). Αναγνώρισε και τις ευθύνες τις δικές του και των παικτών του.

«Γνωρίζετε πολύ καλά ποιός είμαι και τι σημαίνει η ομάδα για μένα. Έχετε δίκιο να μην είστε ευχαριστημένοι. Εγώ και οι παίκτες μας έχουμε τις ευθύνες μας. Ούτε εμείς είμαστε ικανοποιημένοι και προσπαθούμε να το αλλάξουμε όλο αυτό. Θα παλέψουμε σκληρά για να δείτε και πάλι τον Ολυμπιακό που θέλουμε όλοι αλλά θέλετε να βλέπετε και εσείς. Για όλους μας είναι μία δύσκολη κατάσταση αυτή», σχολίασε ανάμεσα στα άλλα ο Τάκης Λεμονής. Από πλευράς της ομάδας μεταφέρθηκε και μία συγνώμη προς τον κόσμο για την εμφάνιση και την ήττα. Συγνώμη υπήρξε και μετά την ΑΕΚ. Ο Φορτούνης ως αρχηγός από μέρους του (σ.σ. και οι άλλοι αρχηγοί έδειξαν διάθεση να μιλήσουν με τον κόσμο) υπογράμμισε ανάμεσα στα άλλα: «Γνωρίζουμε καλά ότι δεν έχουμε το αγωνιστικό πρόσωπο που πρέπει και που θέλουμε και θέλετε και εσείς. Ξέρουμε καλά πως ο κόσμος είναι δίπλα μας και εσείς φυσικά το ίδιο και ότι θα πρέπει να προσπαθήσουμε και άλλο για να διορθώσουμε αυτά που δεν πάνε καλά». Υποσχέθηκε δε - όπως και οι άλλοι αρχηγοί - κατόπιν προτροπής και του κόσμου να γίνει μία κουβέντα μεταξύ των παικτών για να δουν τι φταίει και να το λύσουν. Μάλιστα μετά από αυτήν την εξέλιξη υπήρξαν και σχετικές συζητήσεις Λεμονή - παικτών στον Ρέντη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα