Οζντόεφ: Για πρόταση από την Κρασνοτάρ κάνουν λόγο οι Ρώσοι
Η ρωσική ιστοσελίδα «Championat» έδωσε ένα update σχετικά με το μέλλον του Μαγκομέντ Οζντόεφ, του οποίου το συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε το φετινό καλοκαίρι και δεν θα ανανεωθεί.
Ο Ρώσος κεντρικός μέσος φαίνεται, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ αυτό, να έχει δεχθεί πρόταση από την δευτεραθλήτρια Ρωσίας, Κρασνοτάρ, η οποία αφορά συμβόλαιο δύο ετών.
Κάπως έτσι ο 33χρονος ποδοφαιριστής θα έχει την επιλογή να επιστρέψει στην πατρίδα του έπειτα από τέσσερα χρόνια στο εξωτερικό, πηγαίνοντας σε μία από τις καλύτερες ομάδες την περίοδο αυτή.
Δείτε Επίσης
ΠΑΟΚ: Ο Τσάλοφ υπέστη ρήξη μηνίσκουΥπενθυμίζουμε πως τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έκανε μία γεμάτη σεζόν με τη φανέλα του «δικεφάλου του βορρά» πραγματοποιώντας 50 συμμετοχές κατά τις οποίες σκόραρε 9 γκολ κι έδωσε 5 ασίστ σε περισσότερα από 3,5 χιλ. αγωνιστικά λεπτά.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

