Παναθηναϊκός, μεταγραφές: «Θέλει τον αρχηγό της Μπεϊτάρ», γράφουν στο Ισραήλ
Δημοσίευμα από το Ισραήλ «συνδέει» τον Παναθηναϊκό με τον Γιάρντεν Σουά. Σύμφωνα με το «ynet.co.il» το Τριφύλλι θέλει να κάνει άμεσα δικό του τον αρχηγό της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και επρόκειτο να μπει άμεσα σε συζητήσεις με την ομάδα του.
Πρόκειται για 26χρονο, ύψους 1.85μ., διεθνή Ισραηλινό επιθετικό, ο οποίος την τελευταία πενταετία αγωνίζεται στην Μπεϊτάρ. Αγωνίζεται τόσο στην κορυφή της επίθεσης, όσο και ως περιφερειακός, ενώ αγωνίζεται με την ίδια ευχέρια και στο αριστερό «φτερό».
Συνολικά με την Μπεϊτάρ μετράει 44 γκολ και 52 ασίστ σε 173 εμφανίσεις, ενώ προέρχεται από σεζόν με 9 γκολ και 10 ασίστ σε 37 παιχνίδια. Την τρέχουσα σεζόν έχει δυο γκολ και τρεις ασίστ στα ματς του δεύτερου προκριματικού γύρου του Conference League, με την Σουτιέσκα.
בלעדי ב-ynet: פנאתינייקוס מעוניינת לצרף מיידית את קפטן בית״ר ירושלים, ירדן שועה. סגנית האלופה היוונית עקבה אחרי קשר נבחרת ישראל בחודשים האחרונים והחליטה להיכנס למו״מ מיידי מולו. סעיף השחרור הכללי פורמלי שלו: 1.5 מיליון יורו https://t.co/rBDhZKg7W6
— Nadav Zenziper (@NZenziper) August 4, 2025
Εφόσον ο Παναθηναϊκός αποφασίσει να τον αποκτήσει στο συμβόλαιο του Σουά με την Μπεϊτάρ υπάρχει οψιόν αγοράς της τάξης του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

