Άρης: Ο Τίνο Καντεβέρε είδε τον Άρη μαζί με τον Ρούμπεν Ρέγες
Προφανώς δεν είναι συμπτωματική η άφιξη του Τίνο Καντεβέρε στη Θεσσαλονίκη καθώς οι «κίτρινοι» έχουν βρει σημείο επαφής μαζί του και απομένει μια τελευταία συζήτηση αλλά και να υποβληθεί σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις. Γι’ αυτόν τον λόγο ήρθε στη Θεσσαλονίκη και παρακολούθησε το φιλικό παιχνίδι του Άρη με την Ανόρθωση έχοντας δίπλα του τον ατζέντη του αλλά και τον Ισπανό τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ Άρης, Ρούμπεν Ρέγες.
Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών είναι σε προχωρημένο στάδιο και στη διάρκεια της ημέρας (18/7) αναμένεται να υπάρξει οριστική εξέλιξη. Ο 29χρονος επιθετικός από τη Ζιμπάμπουε μένει ελεύθερος από τη Ναντ έπειτα από μια δύσκολη χρονιά για τον ίδιο καθώς έχασε το συντριπτικό μέρος του Πρωταθλήματος λόγω τραυματισμού στο πόδι και είχε ως συνέπεια να αγωνιστεί σε μόλις 13 παιχνίδια.
Από την άλλη πλευρά όμως πρόκειται για έναν επιθετικό για τον οποίον έχουν επενδυθεί εκατομμύρια ευρώ έπειτα από την ανάδειξή του σε κορυφαίο σκόρερ της Ligue 2 με τη φανέλα της Χάβρης τη σεζόν 2019-20. Συνολικά στη συγκεκριμένη ομάδα σημείωσε 27 τέρματα σε 51 αγώνες και οι επιδόσεις του οδήγησαν στην επένδυση 12 εκατ. ευρώ από τη Λιόν για την απόκτησή του. Η πρώτη χρονιά του στη γαλλική ομάδα κύλησε ιδανικά με δέκα γκολ σε 33 αγώνες στη Ligue 1. Δεν ίσχυσε το ίδιο για τις επόμενες και τελικώς οδηγήθηκε στους δανεισμούς με τελευταίο αυτό στη Ναντ.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
