Ολυμπιακός: Οι πιτσιρικάδες της προετοιμασίας και οι πιθανότητές τους για το ρόστερ

Ολυμπιακός: Οι πιτσιρικάδες της προετοιμασίας και οι πιθανότητές τους για το ρόστερ

Ο Ολυμπιακός

bet365

Ο Ολυμπιακός εκτός από τον Μουζακίτη θα έχει τρία νέα πρόσωπα από πιτσιρικάδες στην προετοιμασία του, εκ των οποίων άπαντες έχουν πιθανότητες να πάρουν ευκαιρίες στην α' ομάδα.

Πνευμονίδης, Λιατσικούρας και Καλογερόπουλος. Τρία παιδιά με προοπτική που θα βρίσκονται στην προετοιμασία του Ολυμπιακού για να τσεκαριστούν περαιτέρω από τον Μεντιλίμπαρ και το τεχνικό επιτελείο και να πάρουν τις ευκαιρίες τους από την α' ομάδα.

Ολυμπιακός: Οι 4 παίκτες που θα αξιολογηθούν στην προετοιμασία
Ο Μπετανκόρ

 

Εν αρχή πάμε στον Σταύρο Πνευμονίδη. Δυνατή σωματοδομή, τεχνική, καλά πόδια και δυνατότητα να παίζει και στα άκρα της επίθεσης και πίσω από τον φορ. Προϊόν των Ακαδημιών του Ολυμπιακού και της... χρυσής φουρνιάς με Μουζακίτη, Κωστούλα και Παπακανέλλο. Ο έτερος των Νέων είναι ο χαφ Αργύρης Λιατσικούρας που θεωρείται και είναι πολύ μεγάλο project.

Το 2024-2025 ο Λιατσικούρας είχε 35 αγώνες στους μικρούς του Ολυμπιακού με 15 γκολ και 5 ασίστ. Ο Πνευμονίδης είχε την περασμένη σεζόν 35 αγώνες στους Νέους με 10 γκολ και 8 ασίστ.

Ο τρίτος της... παρέας είναι ο στόπερ Αλέξης Καλογερόπουλος. Έχει δοκιμαστεί σε επίπεδο πρώτης ομάδας στο παρελθόν και στα 20 του χρόνια προέρχεται από μία φουλ σεζόν στον Βόλο με 35 αγώνες και 2 γκολ. Και οι τρεις είναι παίκτες που έχουν κάνει κλικ στον Βάσκο τεχνικό και τους ανθρώπους του staff των Πειραιωτών έχουν ξεκάθαρα πιθανότητες για μονιμοποίηση στην α' ομάδα.

@Photo credits: eurokinissi, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα