Χωρίς Κάτρη με Λαμία, έβγαλε τον ώμο ο νεαρός στόπερ

Newsroom
Ο Κάτρης

bet365

Με απουσίες θα βρεθεί στο «Αθανάσιος Διάκος» για την αναμέτρηση με την Λαμία ο Λεβαδειακός, καθώς εκτός αποστολής έμειναν οι Κάτρης που έβγαλε τον ώμο του και οι Βήχος και Μπάλτσι.

Με τον Λεβαδειακό να έχει σωθεί και μαθηματικά και την Λαμία να έχει πέσει και μαθηματικά, ο μεταξύ τους αγώνα στο «Αθανάσιος Διάκος» δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια πως την Δευτέρα (20:00) και οι δύο ομάδες δεν θα παλέψουν για τη νίκη.

Οι Βοιωτοί ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με τον Νίκο Παπαδόπουλο να μην έχει μαζί του τον Γιώργο Κάτρη που έβγαλε τον ώμο του, αλλά και τους τραυματίες Βήχο και Μπάλτσι.

Αναλυτικά στην επίσημη ιστοσελίδα του ο Λεβαδειακός ανέφερε: «Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για την αυριανή (5/5, 20:00) αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Λαμία στο γήπεδο «Αθανάσιος Διάκος», στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των πλέι άουτ της Stoiximan Super League.

Μπείτε στο κανάλι του Gazzetta στο Viber για να μην χάνετε το κορυφαίο περιεχόμενο.
gazzetta-viber

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Γκαραβέλης, Άνακερ, Μακάνιο, Λιάγκας, Χάνα, Κάσσος, Τσάπρας, Βέρρης, Εραμούσπε, Μορέιρα, Πλέγας, Συμελίδης, Κωστή, Τσόκαϊ, Λαμαράνα, Άβραχαμ, Γιαννιώτας, Πεντρόσο, Όζμπολτ, Ρόμο, Ζίνι και Βέρμπιτς.

 

Ο Γιώργος Κάτρης έβγαλε τον ώμο του στην προπόνηση και θα ακολουθήσει πρόγραμμα θεραπείας».

@Photo credits: INTIME
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα