ΠΑΟΚ Κ17 - ΑΕΛ Κ17 2-0: Ξεπέρασε το εμπόδιο των Λαρισαίων ο Δικέφαλος του Βορρά και προκρίθηκε στον τελικό του πρωταθλήματος

ΠΑΟΚ Κ17 - ΑΕΛ Κ17 2-0: Ξεπέρασε το εμπόδιο των Λαρισαίων ο Δικέφαλος του Βορρά και προκρίθηκε στον τελικό του πρωταθλήματος

Newsroom
PAOK

bet365

Ο ΠΑΟΚ δεν αντιμετώπισε πρόβλημα απέναντι στην ΑΕΛ, επικράτησε με 2-0 και εξασφάλισε την παρουσία του στον τελικό του πρωταθλήματος Κ17 όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός.

Φιναλίστ στον τελικό του πρωταθλήματος της Κ17 της Super League για ακόμη μια χρονιά ο ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος του Βορρά δεν αντιμετώπισε πρόβλημα απέναντι στην ΑΕΛ και επικράτησε με 2-0, κλειδώνοντας την παρουσία του στον μεγάλο τελικό της ερχόμενης Τρίτης, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του άλλου ζευγαριού Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός για το πρωτάθλημα της Κ17 της Super League.

Ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και ευτύχισε να προηγηθεί πριν τη συμπλήρωση 20 λεπτών στο ΔΑΚ Λαμίας. Σκόρερ ο Παπανικόπουλος ο οποίος έβαλε μπροστά στο σκορ τον Δικέφαλο του Βορρά στο 18ο λεπτό.

Η ΑΕΛ ανέβασε την πίεση της και λίγο έλειψε να ισοφαρίσει στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου. Εν τέλει ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που βρήκε ξανά γκολ, με τον Στύλο να διαμορφώνει στο 75ο λεπτό το τελικό 2-0.

Ο ΠΑΟΚ θα περιμένει τον νικητή του Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός για να μάθει ποιον θα αντιμετωπίσει στον μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος της Κ17 της Super League.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα