Λαμία: Σε διαπραγματεύσεις με Μπαριέντος

ελλαδα

bet365

Η Λαμία βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Ζαν Μπαριέντος, που έμεινε ελεύθερος από τον Βόλο, προκειμένου να τον προσθέσει στο δυναμικό της.

Η Λαμία κατάφερε να γράψει ιστορία στην Stoiximan Superleague και όχι απλώς κλείδωσε την παραμονή της στην κατηγορία αλλά για πρώτη φορά βρέθηκε στα play off της διοργάνωσης.

Με το τέλος της αγωνιστικής σεζόν, η Λαμία κοιτάει ήδη την επόμενη σεζόν, με αρκετά συμβόλαια να λήγουν ενώ βρίσκεται και σε αναζήτηση προπονητή μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Λεωνίδα Βόκολο.

Σύμφωνα με πηγές γύρω από το κλαμπ της Φθιώτιδας, ο Ζαν Μπαριέντος είναι μία περίπτωση με την οποία ο σύλλογος βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για το ενδεχόμενο συνεργασίας, καθώς ο 33χρονος χαφ έμεινε ελεύθερος από τον Βόλο. Παράλληλα, μέρα με τη μέρα δυσκολεύει όλο και περισσότερο η παραμονή του Βίκιντας Σλίβκα, του οποίου το συμβόλαιο εκπνέει σε λίγες εβδομάδες και ήδη έχει αρκετές προτάσεις από Ελλάδα και εξωτερικό στα χέρια του.

Ο Ουρουγουανός μέσος βρίσκεται στην Ελλάδα από τον Γενάρη του 2019 όταν αποκτήθηκε από τη Ξάνθη και το καλοκαίρι του 2020 πήρε μεταγραφή στον Βόλο, με τον οποίο μέτρησε 89 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και απολογισμό 5 γκολ και 8 ασίστ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα