ΑΕΚ: Γνωστές οι αποφάσεις του Αλμέιδα στη διοίκηση, προχωράει ο σχεδιασμός

ΑΕΚ: Γνωστές οι αποφάσεις του Αλμέιδα στη διοίκηση, προχωράει ο σχεδιασμός

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα

bet365

Ο Ματίας Αλμέιδα έχει γνωστοποιήσει στη διοίκηση της ΑΕΚ τις αποφάσεις του για το ρόστερ και ο αγωνιστικός σχεδιασμός προχωράει με καθημερινή επαφή των εμπλεκόμενων πλευρών.

Των Γιώργου Τσακίρη και Δημήτρη Βέργου

Η ΑΕΚ μετά την απώλεια του τίτλου προχωράει πλέον στην επόμενη μέρα και στις απαραίτητες ενέργειες που πρέπει να γίνουν με στόχο την αναβάθμιση και τη βελτίωση για να παραμείνει ανταγωνιστική και να επιστρέψει στις επιτυχίες την επόμενη σεζόν.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει σε εκκρεμότητα κάποια επαφή ανάμεσα στον Ματίας Αλμέιδα και στη διοίκηση για να παρθούν οι τελικές αποφάσεις. Όπως ανέφερε και ο «Πελάδο» στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με τη Λαμία, ο ίδιος έχει πάρει τις αποφάσεις του για το ρόστερ και μάλιστα τις έχει κάνει γνωστές στη διοίκηση.

Ο Αργεντινός κόουτς βρίσκεται σε καθημερινή επαφή και συνεργασία με τους υπεύθυνους του αγωνιστικού σχεδιασμού, με τον Παναγιώτη Κονέ και τον Ράντεκ Κουχάρσκι, και αυτός ενόψει της νέας σεζόν, αναφορικά και με τις θέσεις στις οποίες απαιτείται ενίσχυση, προχωράει κανονικά με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων πλευρών.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν δρομολογηθεί οριστικές εξελίξεις όσον αφορά τις ανοικτές υποθέσεις από το τωρινό ρόστερ που έχουν να κάνουν με αποχωρήσεις ή ανανεώσεις των παικτών των οποίων τα συμβόλαια λήγουν. Όλα αυτά ίσως να έχουν ξεκαθαρίσει έως το πρώτο πενθήμερο του Ιουνίου.

Όπως διαβάσατε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ του Gazzetta, υπάρχουν ακόμα διάφορα ανοικτά ζητήματα με τρεις περιπτώσεις παικτών των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώνονται, όπως αυτές των Αραούχο, Άμραμπατ και Χατζισαφί και μένει πλέον να οριστικοποιηθούν μέσα στο επόμενο διάστημα.

Επίσης υπάρχει και η ολοκλήρωση του δανεισμού του Κάλενς από την Τζιρόνα, η οποία ωστόσο δεν τον υπολογίζει. Η ΑΕΚ έχει μια οψιόν αγοράς στα 700.000 με 800.000 ευρώ, όμως λογικά δεν σκοπεύει να τα δώσει από τη στιγμή που ο Περουβιανός στόπερ είναι εκτός πλάνων της ισπανικής ομάδας, με τον παίκτη να τα έχει βρει με την ΑΕΚ σε διετές συμβόλαιο εφόσον ξεπεραστεί το θέμα της ρήτρας.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα