Λαμία: «Διαζύγιο» προ των πυλών με Βόκολο

ελλαδα

bet365

Παρελθόν θα αποτελέσει ο Λεωνίδας Βόκολος από την τεχνική ηγεσία της Λαμίας μετά από 1,5 χρόνο στον πάγκο της ομάδας.

Μετά την ολοκλήρωση της σεζόν, με τη Λαμία να έχει γράψει ιστορία καθώς συμμετείχε για πρώτη φορά στα play off της Stoiximan Superleague, ο Λεωνίδας Βόκολος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες, δεν βρέθηκε η «χρυσή τομή» προκειμένου να συνεχίσουν τη συνεργασία τους οι δύο πλευρές, με αποτέλεσμα το... διαζύγιο με τον Έλληνα τεχνικό να είναι προ των πυλών.

Έτσι, ο 53χρονος τεχνικός θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, έχοντας προσθέσει στο βιογραφικό μία εξαιρετική πορεία με την ομάδα της Φθιώτιδας.

Συγκεκριμένα, την ανέλαβε τον Φλεβάρη του 2023, κατάφερε να την κρατήσει την κατηγορία παρότι την πήρε από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και φέτος την οδήγησε για πρώτη φορά στην ιστορία της, στα play off της Stoiximan Superleague στην 6η θέση.

Συνολικά στον πάγκο της Λαμίας έμεινε για 50 παιχνίδια και είχε συνολικά 13 νίκες, 14 ισοπαλίες και 23 ήττες. Οι οριστικές εξελίξεις αναμένονται σήμερα ή το αργότερο μέχρι αύριο.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα