Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Η ενδεκάδα της Ένωσης

Ο Ορμπελίν Πινέδα της ΑΕΚ

bet365

Ο Ορμπελίν Πινέδα ξεκινάει στον άξονα της μεσαίας γραμμής της ΑΕΚ μαζί με τον Σιμάνσκι για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο. Επιστροφή Στάνκοβιτς στην εστία και Λιβάι Γκαρσία στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Πινέδα θα είχε ρόλο ρυθμιστή στην ενδεκάδα της ΑΕΚ απέναντι στον Ολυμπιακό, ανάλογα με το που θα τον τοποθετούσε ο Ματίας Αλμέιδα. Τελικά, όπως συνηθίζει ο «Πελάδο» στα ντέρμπι του Φαλήρου, ξεκινάει τον Μεξικανό χαφ στον άξονα της μεσαίας γραμμής μαζί με τον Σιμάνσκι, με τους Γκατσίνοβιτς και Ελίασον στις δύο πλευρές και τον Αραούχο πίσω από τον προωθημένο Λιβάι Γκαρσία που επανέρχεται στην ενδεκάδα.

Στο τέρμα, όπως αναμενόταν, επιστρέφει ο Στάνκοβιτς, ο Κάλενς διατηρείται μαζί με τον Βίντα στο κέντρο της άμυνας, με αριστερά τον Χατζισαφί και δεξιά τον Σιντιμπέ αντί του τιμωρημένου Ρότα.

Στον πάγκο για την Ένωση είναι οι Αθανασιάδης, Μουκουντί, Γιόνσον, Μάνταλος, Λιούμπισιτς, Γαλανόπουλος, Αμραμπατ, Τσούμπερ, Πόνσε.

Ενδεκάδα ΑΕΚ

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα