ΑΕΚ - Άρης: Η παρακάμερα του AEK TV με το τρομερό κορεό των 100 χρόνων που... έκλεψε την παράσταση (vid)

aek_tv

bet365

Η ιστορική παρακάμερα από τη νίκη της ΑΕΚ επί του Άρη (2-0), με τους εορτασμούς των 100 χρόνων της Ένωσης και τους πανηγυρισμούς των παικτών του Ματίας Αλμέιδα μετά την εντός έδρας επικράτηση.

Η παρακάμερα της νίκης της ΑΕΚ επί του Άρη (2-0) αντικατοπτρίζει το τρομερό κορεό που ετοίμασαν οι οπαδοί της Ένωσης για τη συμπλήρωση 100 χρόνων της αλλά και τους πανηγυρισμούς των ποδοσφαιριστών του Ματίας Αλμέιδα, μετά την εντός έδρας επικράτηση και την επιστροφή της στην κορυφή της Super League.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Εζέκιελ Πόνσε, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 9’, έπειτα από ωραίο γύρισμα του Εχσάν Χατζισαφί, ενώ στο 14’ μετά από εκτέλεση φάουλ το Νίκλας Ελίασον, ο Αργεντινός στράικερ έκανε το 2-0 με πλασέ.

Δείτε εδώ την παρακάμερα του αγώνα:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα