ΑΕΚ: Οι «κιτρινόμαυρες» ευχές των ποδοσφαιριστών από τα αποδυτήρια της OPAP Arena (vid)

ΑΕΚ: Οι «κιτρινόμαυρες» ευχές των ποδοσφαιριστών από τα αποδυτήρια της OPAP Arena (vid)

Βασίλης Μπαλατσός
Πινέδα - Ροτα

bet365

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανέβασε video στο TikTok με ευχές ποδοσφαιριστών από τα αποδυτήρια της «OPAP Arena» για τη συμπλήρωση των 100 χρόνων ιστορίας του συλλόγου.

Σε γιορτινούς ρυθμούς κινείται η «οικογένεια» της ΑΕΚ. Ο Δικέφαλος έκλεισε το περασμένο Σάββατο (13/4) 100 χρόνια ιστορίας και η ΠΑΕ οργάνωσε μια μεγάλη γιορτή στο σπίτι του συλλόγου, στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου βρέθηκαν χιλιάδες Ενωσίτες για να γιορτάσουν αυτή την ημέρα ορόσημο για την αγαπημένη τους ομάδα.

Οι κιτρινόμαυροι ανέβασαν video στο TikTok με ευχές ποδοσφαιριστών από τα αποδυτήρια της «OPAP Arena». Σε αυτό εμφανίζονται οι Εζέκιελ Πόνσε, Νταμιάν Σιμάνσκι, Λιβάι Γκαρσία, Αλεξάντερ Κάλενς, Ορμπελίν Πινέδα, Λάζαρος Ρότα και Ρόκσον Γεμπόα.

@aekfc Something from Saturday🟡⚫️ Χρόνια Πολλά ΑΕΚ 🎉 #aekfc #aekfc100 #aek100 #100years ♬ πρωτότυπος ήχος - AEK FC

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα