ΑΕΚ: Ρεπό και από Τρίτη δουλειά για Άρη στο «Βικελίδης»

ΑΕΚ: Ρεπό και από Τρίτη δουλειά για Άρη στο «Βικελίδης»

Newsroom
Οι παίκτες της ΑΕΚ πανηγυρίζουν

bet365

Οι παίκτες της ΑΕΚ θα επιστρέψουν στα Σπάτα την Τρίτη για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Η ΑΕΚ επικράτησε με τα δύο γκολ του Πόνσε με 2-0 του Άρη, πάτησε ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας και πλέον επικεντρώνεται ξανά στο παιχνίδι με τους «κίτρινους» αυτή τη φορά στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την ερχόμενη Κυριακή. Σε ένα ακόμα must win ματς πριν η Ένωση υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Ματίας Αλμέιδα έδωσε ρεπό στους παίκτες του τη Δευτέρα με τους «κιτρινόμαυρους» να επιστρέφουν στις προπονήσεις στα Σπάτα το απόγευμα της Τρίτης (17:30) ξεκινώντας την προετοιμασία τους για τον αγώνα στη Θεσσαλονίκη.

Ο Αλμέιδα θα έχει ξανά στη διάθεσή του τον Σιμάνσκι που εξέτισε. Οι Λιβάι Γκαρσία και Στάνκοβιτς που αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών θα ανεβάσουν ρυθμούς και μένει να φανεί αν μπορούν να είναι ξανά διαθέσιμοι, ενώ αναμένονται νεότερα και από τον Ρότα, ο οποίος δέχθηκε το δυνατό μαρκάρισμα από τον Οντουμπάτζο, με τον Αλμέιδα πάντως να αναφέρει πως δεν είναι κάτι το ανησυχητικό.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα