Λυσάνδρου για τα μέτρα κατά της βίας: «Βήμα-βήμα θα φτάσουμε εκεί που όλοι θέλουμε»

Newsroom
Ο Λυσάνδρου

bet365

Ο πρόεδρος της Stoiximan Superleague, Μηνάς Λυσάνδρου, μίλησε στο γερμανικό «Kicker» τα μέτρα κατά της βίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τόνισε πως είναι μια επικερδής κατάσταση για όλα τα μέρη.

Σε ισχύ τέθηκε από την Τρίτη (9/4) το μέτρο της ψηφιακής διαδικασίας εισόδου στα γήπεδα, σε ένα ακόμη μέτρο ψηφιοποίησης και ελέγχου των όσο συμβαίνουν στα στάδια της Ελλάδας.

Πρόκειται για το τελευταίο σε μια σειρά μέτρων που έχουν παρθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με το γερμανικό «Kicker» να ασχολείται με την κατάσταση σε αφιέρωμα με τίτλο: «Από την αναγκαιότητα στην πρόοδο: Πώς η Ελλάδα καταπολεμά τη βία στα γήπεδα».

Στο διάσημο μέσο μάλιστα φιλοξενήθηκε και ο πρόεδρος της Stoiximan Super League, Μηνάς Λυσάνδρου, ο οποίος αναφέρθηκε και τοποθετήθηκε για το πρωτάθλημα:

«Για να έχει επιτυχία η δημιουργία ασφαλούς περιβάλλοντος στους αγώνες της Super League, πρέπει να συνεργαστούμε όλοι μαζί, το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, με το Υπουργείο Αθλητισμού και το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, γιατί έχουμε όλοι τον ίδιο στόχο, στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Το ποδόσφαιρο δε μπορεί να αφήσει έξω την τεχνολογία στον τρόπο λειτουργίας του και πλέον, ουσιαστικά και πρακτικά, η τεχνολογία αποκτά καθοριστικό ρόλο στην ασφάλεια των γηπέδων και την άνεση των φιλάθλων.

Βήμα-βήμα θα φτάσουμε εκεί που όλοι θέλουμε.

Σε ένα ασφαλές περιβάλλον για όλους τους φιλάθλους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα