ΓεροΓιοβάισα: Το «Survivor» των Play Out και η βραδιά του Ερνέστο

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Ernesto Valverde

bet365

Η μάχη της παραμονής στη Superleague... φουντώνει, η Μπιλμπάο του Βαλβέρδε έχει τελικό και ο ΓεροΓιοβάισα είναι εδώ για να σας τα... φιξάρει.

Σάββατο με μπόλικη ποδοσφαιρική δράση και φυσικά όπως κάθε σωστός φίλαθλος το επίκεντρο είναι στα Play Out της Superleague. Στις 19:30 σε Τρίπολη και Αγρίνιο έχουμε δυο ματς που η έκβαση τους αναμένεται να είναι καθοριστική στη μάχη της παραμονής.

Στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» ο Αστέρας θα υποδεχτεί την Κηφισιά. Στην τελευταία της επίσκεψη η ομάδα των Βορείων Προαστίων έφυγε με το «διπλό» από την Αρκαδία αλλά αυτό δεν θα είναι αρκετό σήμερα. Το σύνολο του Κώστα Μπράτσου θέλει έξι πόντους στις δυο επόεμενες αγωνιστικές για να μπορεί να ελπίζει. Θα είναι ένας ύστατος αγώνας για την Κηφισιά και με αυτό το πρόσωπο που έχει δείξει η ομάδα του Ράσταβατς στα Play Out το πιστεύω. Το «διπλό» πληρώνει στο 2.95.

Την ίδια ώρα στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Βόλο. Οι Θεσσαλοί είναι σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ τα Καναρίνια δείχνουν αστάθεια παρόλο που έχουν καλύτερο υλικό. Θεωρώ πως θα βγει σχετικά εύκολα το Goal/Goal σε απόδοση 1.93.

Tέλος στις 23:00 η Αθλέτικ Μπιλμπάο και η Μαγιόρκα θα «μονομαχήσουν» στον τελικό του Copa del Rey. H ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε είναι το απόλυτο φαβορί και πιστεύω πως θα το επιβεβαιώσει στον αγωνιστικό χώρο. Θα πάω σε Bet Builder με νίκη των Βάσκων, Over 1.5 γκολ της Μπιλμπάο και Over 3.5 κόρνερ της Αθλέτικ σε συνολική απόδοση 2.70.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα