Ατρόμητος: Εκτός οι Καμαρά, Κούντε, Κεσχρίντα, Ντε Μποκ

Ατρόμητος: Εκτός οι Καμαρά, Κούντε, Κεσχρίντα, Ντε Μποκ

Newsroom
camara_eurokinisi.

bet365

Ο Ατρόμητος προχωρά εσχάτως σε rotation και για το ματς με τον Πανσερραϊκό δεν υπολογίζονται, μεταξύ άλλων, οι Καμαρά, Κούντε, Κεσχρίντα και Ντε Μποκ

Σε rotation προχωρά ο Ατρόμητος στα τελευταία του παιχνίδια και για παράδειγμα έπαιξε με αρκετές αλλαγές στην πρόσφατη «λευκή» ισοπαλία κόντρα στον ΟΦΗ στην Κρήτη.

Κάτι ανάλογο θα πράξει και αύριο (6/4) κόντρα στον Πανσερραϊκό, τον οποίο και θα υποδεχθεί στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των Play Out της Stoiximan Super League.

Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν ο Σάσα Ιλιτς άφησε εκτός τους Αγκιμπού Καμαρά, Κούντε, Κεσχρίντα και Ντε Μποκ, ενώ δεν υπολογίζονται και οι τραυματίες Τσιντώτας, Γιουμπιτάνα.

Η αποστολή του Σέρβου κόουτς είναι η εξής: Μαρκετζάνι, Σάλτας, Κιβρακίδης, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Τσακμάκης, Πομόνης, Αθανασίου, Ερλινγκμαρκ, Γκονθάλεθ, Καραμάνης, Φριντζόνσον, Βρακάς, Κούεν, Ρομπάιγ, Βαλένσια, Βέργος, Αντζιέλσκι, Τζοβάρας, Ντιρκς.


@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα