Ολυμπιακός: Η ανάλυση σε βίντεο για την ΑΕΚ από τον Μεντιλίμπαρ και οι τελικές αποφάσεις για την 11άδα

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

bet365

Ο Βάσκος τεχνικός είχε στον προγραμματισμό ανάλυση με βίντεο για την ΑΕΚ την Παρασκευή ενώ ετοιμάζεται να πάρει τις τελικές του αποφάσεις για την 11άδα του Ολυμπιακού.

Με τον τρόπο του ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ήδη έχει πει στη COSMOTE TV τι τι πρέπει να κάνει η ομάδα του, ο Ολυμπιακός με αντίπαλο την ΑΕΚ την προσεχή Κυριακή στην OPAP Arena σε ένα ντέρμπι που έχει έναν... χαρακτήρα τελικού για τους Ερυθρόλευκους στη Stoiximan Super League 1. Μάλιστα ήταν ξεκάθαρος στο τι θα οδηγήσει η ομάδα του σε επίπεδο προσέγγισης.

«Και γιατί να μην προσαρμοστούν εκείνοι σε μας; Γνωρίζουμε πως πρόκειται για μια ομάδα καλή και πολύ αθλητική. Γνωρίζουμε πως έχει τα θετικά της όμως όπως όλες οι ομάδες έχει και τα μειονεκτήματα της. Όπως γνωρίζουμε εμείς τι καλό μπορεί να κάνει ο αντίπαλος, έτσι γνωρίζουν και αυτοί τι καλό μπορούμε να κάνουμε εμείς.

Πιστεύω πως και οι δύο ομάδες θα κάνουν κάποιες προσαρμογές, όμως εμείς δεν αλλάζουμε ποτέ την αγωνιστική μας φιλοσοφία απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Με όλον τον σεβασμό απέναντι στην ΑΕΚ δεν πρόκειται να αλλάξει αυτό και τώρα», υπογράμμισε σχετικά ο Ισπανός τεχνικός.

Την Παρασκευή υπήρξε ανάλυση σε βίντεο από το τεχνικό επιτελείο και τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την ΑΕΚ με δεδομένα και τα παιχνίδια που έχουν προηγηθεί φέτος και όχι μόνο. Φυσικά ο έμπειρος τεχνικός θα πάρει και τις τελικές του αποφάσεις για την 11άδα.

Η εκτίμηση παραμένει για μία 11άδα σχεδόν ίδια ή ακριβώς ίδια με τη Μακάμπι. Υπάρχουν πάντως τρία ερωτηματικά πλην αυτό για τη θέση του γκολκίπερ. Σε εκείνον τον αγώνα ο Τζολάκης ξεκίνησε βασικός αντί να μπει στο αρχικό σχήμα δηλαδή ο Πασχαλάκης. Εάν ο Πασχαλάκης είναι στο 100% θα ξεκινήσει εκείνος βασικός και από εκεί και πέρα εάν υπάρχουν άλλα ερωτηματικά αυτά είναι για τον παρτενέρ του Κάρμο, τον έναν εκ των δύο εξτρέμ και τον Ελ Καμπί ανάλογα με την επιβάρυνσή του από την Εθνική του Μαρόκου. Βέβαια εκτός απροόπτου ο Ελ Καμπί θα είναι βασικός και πιθανώς να υπάρξει μόνο μία... έκπληξη ως προς τη βασική 11άδα.

Κατά τα άλλα με τη Μακάμπι πάντως η τετράδα άμυνας ήταν με Ροντινέι, Κάρμο, Ρέτσο και Ορτέγα. Το κέντρο με Εσε, Τσικίνιο και Ορτα και μπροστά ο Βάσκος τεχνικός είχε τους Φορτούνη, Ποντένσε και Ελ Καμπί. Ο Ισπανός τεχνικός είχε κουβέντα και με τον Ελ Καμπί και γενικά με αρκετούς παίκτες του και το Σάββατο θα καταλήξει στις αποφάσεις του.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα