Ολυμπιακός: Το θετικό report των Πειραιωτών για τον Λιάβα (vids)

Ο Λιάβας με τον Κίνι

bet365

Ο Ολυμπιακός ρίχνει το τελευταίο διάστημα πολύ πιο έντονες μεταγραφικές... ματιές στον 23χρονο Γιώργο Λιάβα, του οποίου το συμβόλαιο με τον Παναιτωλικό εκπνέει φέτος. 

Στον Ολυμπιακό δεν σταματούν ποτέ να τσεκάρουν ή να αναζητούν περιπτώσεις παικτών με ενδιαφέρον. Και ειδικά Ελλήνων ποδοσφαιριστών διότι πάντα θέλουν να υπάρχει τέτοιο έντονο στοιχείο στον σύλλογο. Μία τέτοια (περίπτωση) είναι του Γιώργου Λιάβα για τον οποίο υπάρχει πολύ καλή άποψη στον Ολυμπιακό αλλά και θετικότατο report. Στα 23 του χρόνια ο ακραίος μπακ του Παναιτωλικού έχει ένα συμβόλαιο που οδεύει στο τέλος του και είναι ένας ποδοσφαιριστής με ταλέντο και ικανότητες και αμυντικά αλλά και συνολικά και που μπορεί να παίξει σε παραπάνω από μία θέσεις.

Το τσεκάρισμα πάνω στον Λιάβα δείχνει ικανό να επιφέρει μία πιο έντονη μεταγραφική κινητοποίηση για εκείνον. Τον Λιάβα ο Ολυμπιακός τον παρακολουθεί από το 2019 και ενώ ο εν λόγω μπακ έχει περισσότερα από 110 ματς στα πόδια του στον Παναιτωλικό.

Είχε 111 πριν το Παναιτωλικός - Πανσερραϊκός με 4 γκολ και 4 ασίστ και 112 με το παιχνίδι του Σαββάτου με 4 γκολ και 5 ασίστ. Και είναι 5 πλέον οι ασίστ καθώς είχε την ασίστ στο 3-0 του Λομόνακο.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα