ΠΑΣ Γιάννινα: Ευχάριστα νέα με Εραμούσπε, Παντελάκη και Νάγκι

Newsroom
ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Ο ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξενείται το Σάββατο από τον Ατρόμητο στην πρεμιέρα των play out με τον Μιχάλη Γρηγορίου να βλέπει ικανοποίηση τους Εραμούσπε, Παντελάκη και Νάγκι να μπαίνουν στο κανονικό πρόγραμμα. Φορτσάρει να προλάβει ο Λεό.

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον ΠΑΣ Γιάννινα από την προπόνηση της Τρίτης. Οι Ηπειρώτες φιλοξενούνται στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο στην πρεμιέρα των play out, με τον Μιχάλη Γρηγορίου να βλέπει με ικανοποίηση τους Εραμούσπε, Παντελάκη και Νάγκι να ακολουθούν κανονικά το πρόγραμμα και να θέτουν τους εαυτούς τους στην διάθεση του προπονητή τους.

Επίσης αισιοδοξία υπάρχει και για τον Λεό, κάτι που αναμένεται να φανεί στην προπόνηση της Τετάρτης. Αναλυτικά οι Ηπειρώτες αναφέρουν σχετικά για την προπόνηση της Τρίτης: «Παιχνίδια μεσαίου χώρου καθώς και δουλειά πάνω σε τακτικά κομμάτια είχε το πρόγραμμα της Τρίτης στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Εραμούσπε και Παντελάκης μπήκαν στο κανονικό πρόγραμμα, ενώ ατομικό ακολούθησε ο Λεό. Επόμενη προπόνηση το πρωί της Τετάρτης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα