Ατρόμητος: Επέμβαση στους κοιλιακούς ο Γιουμπιτάνα

Ατρόμητος: Επέμβαση στους κοιλιακούς ο Γιουμπιτάνα

Newsroom
Ο Ντένζελ Γιουμπιτάνα του Ατρόμητου

bet365

Ο μεσοεπιθετικός του Ατρόμητου, Ντένζελ Γιουμπιτάνα υποβλήθηκε σε επέμβαση στους κοιλιακούς στην Ιταλία και θα μείνει εκτός για 20 με 25 μέρες.

Σε επιτυχημένη επέμβαση στους κοιλιακούς υποβλήθηκε στην Ιταλία ο Ντένζελ Γιουμπιτάνα του Ατρόμητου την Τετάρτη. Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός θα παραμείνει εκεί για μερικές μέρες ακόμα και έπειτα θα επιστρέψει στην Αθήνα με την επάνοδό του στη δράση να αναμένεται σε 20 με 25 μέρες.

Η ενημέρωση του Ατρόμητου:

Σε επιτυχημένη επέμβαση στους κοιλιακούς υποβλήθηκε ο Ντένζελ Γιουμπιτάνα.

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός, συνοδευόμενος από τον επικεφαλής της ομάδας φυσικοθεραπευτών της ομάδας μας, Παναγιώτη Αμπελιώτη, ταξίδεψε στην Ιταλία από τη Δευτέρα προκειμένου να περάσει από σειρά εξετάσεων στο ιατρικό κέντρο «Isokinetic» της Μπολόνια και την Τρίτη εισήχθη στο νοσοκομείο «Rizzoli» της ίδιας πόλης για τον απαραίτητο προεγχειρητικό έλεγχο.

Το πρωί της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η επέμβαση στους κοιλιακούς και ο παίκτης θα παραμείνει στην Ιταλία μέχρι το Σάββατο προκειμένου να περάσει από εξειδικευμένες εξετάσεις στο ιατρικό κέντρο «Isokinetic».

Ο Ντένζελ Γιουμπιτάνα αναμένεται να επιστρέψει στο Περιστέρι και το αθλητικό κέντρο της ομάδας μας από την Κυριακή και η επάνοδός του στους αγωνιστικούς χώρους προβλέπεται σε 20-25 μέρες.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα