Άρης: Με 4-3-3 και τέσσερα νέα πρόσωπα στην 11αδα απέναντι στον Παναθηναϊκό

Άρης: Με 4-3-3 και τέσσερα νέα πρόσωπα στην 11αδα απέναντι στον Παναθηναϊκό

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ο Μάντζιος

bet365

Ο Άκης Μάντζιος επιβεβαίωσε τις εκτιμήσεις περί αλλαγών στον άξονα της μεσαίας γραμμής για τον αγώνα (21:00) με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο καθώς επέστρεψε στο 4-3-3 διατηρώντας τον Λορέν Μορόν στην κορυφή της επίθεσης.

Οι μία από τις τέσσερις αλλαγές στο αρχικό σχήμα του Άρη ήταν αναμενόμενη και οι υπόλοιπες… προβλεπόμενες. Ο Χουλιάν Κουέστα διατηρήθηκε κάτω από την εστία ενώ ο Μάρτιν Μοντόγια αντικαθιστά τον Φράνκο Φεράρι στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Μόζες Οντουμπάτζο διατηρήθηκε στο αντίστοιχο δεξί όπως και οι Ροζ-Μπράμπετς στο ρόλο των στόπερ.

Μετά από καιρό επιστρέφουν στο αρχικό σχήμα οι Ζαν Ζουλ, Νέβεν Τζούρασεκ σε ρόλο αμυντικών χαφ, πιο μπροστά στους θα αγωνιστεί ο Βλάντιμιρ Νταρίντα έχοντας περισσότερο δημιουργικό ρόλο.

Στην τριάδα της επίθεσης, η απουσία του τιμωρημένου Κίκε Σαβέριο επανέφερε στην 11αδα τον Άλβαρο Ζαμόρα σε ρόλο αριστερού winger, δεξιά είναι ο Σάπι Σουλεϊμάνοφ και στην κορυφή ο Λορέν Μορόν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα