Χαρίσης: Έδωσε δύο ασίστ στη νίκη της Σίβασπορ (vid)

Χαρίσης: Έδωσε δύο ασίστ στη νίκη της Σίβασπορ (vid)

Χαρίσης: Έδωσε δύο ασίστ στη νίκη της Σίβασπορ (vid)

bet365

Ο Χάρης Χαρίσης μπήκε αλλαγή μετα πό τραυμαυτισμό συμπαίκτη του και βοήθησε την Σίβασπορ να γυρίσει το παιχνίδι κόντρα στην Πεντίκσπορ δίνοντας δύο ασίστ.

Η Σίβασπορ επικράτησε με 4-1 της Πεντίκσπορ σε αγώνα για την 27η αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος έχοντας τον Χαρίση σε μεγάλη κέφια. Ο Έλληνας μέσος δεν βρέθηκε στην αρχική ενδεκάδα της ομάδας του, όμως επιστρατεύτηκε άμεσα, όταν τραυματίστηκε ο Ελμάζ στο 8ο λεπτό.

Η ομάδα από την Σεβάστεια έμεινε πίσω στο σκορ στο 16ο λεπτό μετά από γκολ του Καγιά, όμως μπόρεσε να φτάσει όχι μόνο στην ανατροπή του εις βάρος της σκορ, αλλά και σε μία μεγαλοπρεπή νίκη.

Ο Έλληνας μέσος αρχικά έκανε την κούρσα κι έδωσε μία υπέροχη πάσα στον Μένινγκ, ο οποίος μπήκε στην περιοχή της Πεντίκσπορ και τελείωσε ιδανικά την φάση στο 26ο ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στο 56ο λεπτό ο Οσμάνπασά σκόραρε για το 2-1 ολοκληρώνοντας την ανατροπή για την Σίβασπορ και δέκα λεπτά μετά ο Χαρίσης πέρασε ακόμη μία ωραία πάσα, αυτή τη φορά προς τον Μανάι, ο οποίος κέρδισε στην μονομαχία τον προσωπικό του αντίπαλο κι έκανε το 3-1. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Κοϊτά στο 90+5', ο οποίος είχε περάσει στο παιχνίδι στο 88ο λεπτό στην θέση του Χαρίση. Ο έτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής της ομάδας από την Σεβάστεια, Αχιλλέας Πούγγουρας πέρασε κι εκείνος ως αλλαγή στον αγώνα στο 71ο λεπτό, στην θέση του Τσακτάς.

Η νίκη αυτή έφερε την Σίβασπορ στην έκτη θέση της βαθμολογίας με 37 βαθμούς ενώ η Πεντίκσπορ έμεινε στην 19η και την ζώνη του υποβιβασμού με 26.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα