Βέλεθ: «Να ξεχάσουμε ότι είμαστε κοντά στον τελικό, σημαντικό το ματς με Ατρόμητο»

Βέλεθ: «Να ξεχάσουμε ότι είμαστε κοντά στον τελικό, σημαντικό το ματς με Ατρόμητο»

Newsroom
Βέλεθ

bet365

Ο Φραν Βέλεθ αναφέρθηκε στο εκτός έδρας ματς με τον Ατρόμητο, το οποίο για τον ίδιο είναι σημαντικό, ενώ τόνισε ότι πρέπει άπαντες στην ομάδα να ξεχάσουν το Κύπελλο.

Ο Φραν Βέλεθ, με το γκολ του στο Αγρίνιο, έχει φέρει τον Άρη ακόμα πιο κοντά στον τελικό Κυπέλλου. Ο Ισπανός αμυντικός, αυτήν τη στιγμή το μόνο που θέλει είναι η νίκη επί του Ατρόμητου στο Περιστέρι, στέλνοντας το σχετικό μήνυμα με τις δηλώσεις του.

Οι δηλώσεις του στη Nova:

Για το γκολ με τον Παναιτωλικό: «Ήταν ένα πολύ σημαντικό γκολ για την ομάδα, γιατί μας έφερε πιο κοντά στον τελικό του Κυπέλλου. Πρέπει να το ξεχάσουμε, όμως, γιατί έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι μπροστά μας με τον Ατρόμητο».

Για τη συγκέντρωση που πρέπει να έχει η ομάδα του στο πρωτάθλημα, ενώ είναι έτοιμη να βρεθεί στον τελικό Κυπέλλου: «Δεν είναι δύσκολο να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο και στους αγώνες πρωταθλήματος, γενικότερα, μέχρι τη ρεβάνς. Είναι δύο διαφορετικά πράγματα αυτά και το κατανοούμε. Δεν έχουμε τελειώσει ακόμη με την εξασφάλιση της συμμετοχής μας στα πλέι οφ. Πρέπει να νικήσουμε τον Ατρόμητο για το σιγουρέψουμε αυτό, οπότε πάμε συγκεντρωμένοι σε αυτό το παιχνίδι».

Για τον τραυματισμό που πέρασε και τη ψυχολογία του τώρα: «Δεν είναι η πρώτη φορά που πέρασα μια σκληρή περίοδο. Κάθε φορά προσπαθώ να συνέλθω κι αυτό κάνω και τώρα. Το πιο σημαντικό για μένα κάθε φορά είναι να αγωνίζομαι, να βοηθάω την ομάδα στην άμυνα, όχι να σκοράρω».

Για την πληρότητα της ομάδας στον άξονα και το πόσο βοηθάει αυτό: «Πράγματι, βοηθάει την ομάδα αυτό, γιατί η κοινή γλώσσα που μιλάμε είναι κάτι σημαντικό. Επιπλέον, ξέρουμε πώς παίζει ο καθένας από εμάς κι αυτό δίνει έξτρα βοήθεια στην ομάδα».

Για το πώς περιμένει τον Ατρόμητο: «Πιστεύω ότι θα είναι ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Παίζει πολύ καλά ο αντίπαλος και είναι καλά οργανωμένος στο γήπεδο. Θέλει να παίξει ποδόσφαιρο κι αυτό πρέπει να το προσέξουμε. Είναι δυνατός, γι’ αυτό κι εμείς πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα