Μπέος: Τιμωρήθηκε με ποινή απαγόρευσης εισόδου τριών μηνών σε αποδυτήρια και αγωνιστικό χώρο και χρηματικό πρόστιμο

Newsroom
Βόλος: «Η Κηφισιά και όσοι την πατρονάρουν να μην ονειρεύονται την τιμωρία μας»

bet365

Η Superleague γνωστοποίησε την ποινή του Αχιλλέα Μπέου για την αποβολή του στον αγώνα με την Κηφισιά, η οποία επέφερε ποινή απαγόρευσης εισόδου σε αποδυτήρια και αγωνιστικούς χώρους για τρεις μήνες, αλλά και χρηματικό πρόστιμο.

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Superleague ανακοίνωσε την απόφαση σχετικά με την αποβολή του από το παιχνίδι με την Κηφισιά, με τον πρόεδρο της ομάδας της Μαγνησίας να τιμωρείται με ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και τα αποδυτήρια για τρεις μήνες και χρηματικό πρόστιμο.

Ως αποτέλεσμα αυτού, ο Αχιλλέας Μπέος δεν θα μπορέσει να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας του ως το φινάλε της φετινής σεζόν. Αναφορικά με την ΠΑΕ Βόλος, σε κείνη επιβλήθηκε πρόστιμο 12 χιλ. ευρώ για τις ενέργειες του προέδρου της.

Όσον αφορά την υπόθεση «Τετέι», εκείνη πήρε αναβολή για την Πέμπτη 22/02/2024 και ώρα 13:00.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Superleague:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

- 33-2024 ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ Κ17 _Δ ΣΤΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΚΕΠΤΙΚΟ

- 34-2024 ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ_Α ΜΠΕΟΣ ΣΚΕΠΤΙΚΟ

*Η εκδίκαση της υπόθεσης Α. ΜΠΕΟΣ (Αξιωματούχος της ομάδας ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ), ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ ("υπ’ αριθμ. πρωτ. 4224_2024/14-2-2024 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων") αναβλήθηκε για την Πέμπτη 22/2/24 και ώρα 13:00».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα