Λαμία - Αστέρας Τρίπολης: Ο Κοσέλεφ απέκρουσε το πέναλτι, ο Καρλίτος το έβαλε και ήρθε η ολική ανατροπή (vid)

Newsroom
ελλαδα

bet365

Απίστευτη στιγμή στο παιχνίδι της Λαμίας με τον Αστέρα Τρίπολης όπου μέσα σε τρία λεπτά, ο Κοσέλεφ απέκρουσε το πέναλτι του Μιριτέλο και ο Καρλίτος ευστόχησε για το 2-1.

Απίστευτο κοντράστ στο παιχνίδι της Λαμίας με τον Αστέρα Τρίπολης καθώς μέσα σε τρία λεπτά, από 1-2, το ματς έγινε 2-1, με πρωταγωνιστές τα... πέναλτι.

Συγκεκριμένα στο 78ο λεπτό, ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα για μαρκάρισμα του Σίντκλεϊ στον Καλτσά αλλά ο Μιριτέλο νικήθηκε από τον εντυπωσιακό Κοσέλεφ και παρέμεινε το 1-1.

Ωστόσο το απίθανο της υπόθεσης πως λίγα δευτερόλεπτα μετά ήταν σειρά του Καρλίτος να κερδίσει πέναλτι για τράβηγμα του Καστάνιο στην περιοχή.

Ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι και ο Ισπανός φορ ανέλαβε την εκτέλεση (παρότι η οδηγία ήταν εξ αρχής να το εκτελέσει ο Τόσιτς) και σε αντίθεση με τον Καλτσά, εκείνος ευστόχησε για την ολική ανατροπή του σκορ (2-1).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα