Μπράμπετς: «Δεν κάναμε πολλές ευκαιρίες, σκεφτόμασταν την Τρίτη και όχι σήμερα»

Μπράμπετς: «Δεν κάναμε πολλές ευκαιρίες, σκεφτόμασταν την Τρίτη και όχι σήμερα»

brabec

bet365

Ο Μπράμπετς στις δηλώσεις του μετά τη «λευκή» ισοπαλία του Άρη κόντρα στον ΠΑΣ, τόνισε πως οι παίκτες του Άκη Μάντζιου είχαν το μυαλό τους στην αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό.

Ο Γιακούμπ Μπράμπετς στις δηλώσεις του αμέσως μετά τη «λευκή» ισοπαλία ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες», τόνισε πως οι παίκτες του Άκη Μάντζιου είχαν το μυαλό τους στο παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό για το Κύπελλο Ελλάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 31χρονος στόπερ του Άρη:

«Είναι κρίμα. Κάθε φορά το ίδιο. Είχαμε προβλήματα με αυτές τις ομάδες που μένουν πίσω. Πάντα χάναμε βαθμούς και κάναμε λάθη. Σήμερα έπρεπε να κερδίσουμε για να πάμε στα πλέι οφ.

Είχαμε προβλήματα μπροστά, όπως πάντα με αυτές τις ομάδες. Δεν κάναμε πολλές ευκαιρίες και μετά είναι δύσκολο. Πήγαμε σκληρά από την αρχή, αλλά χωρίς ευκαιρίες.

Ναι έχουμε κάποιο ρυθμό, αλλά σκεφτόμασταν την Τρίτη και όχι σήμερα. Τώρα πρέπει να κερδίσουμε αυτό το πολύ σημαντικό παιχνίδι για όλο τον Άρη».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα