ΠΑΣ Γιάννινα: Με Εραμούσπε και Ντεμίρ κόντρα στη Λαμία

Newsroom
Ο Εραμούσπε του ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Ο Εραμούσπε κατάφερε να μπει στην αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα για τον αγώνα με τη Λαμία. Μέσα και ο νεοαποκτηθείς Ντεμίρ.

Σημαντικό ματς στη μάχη που δίνει στην ουρά έχει την Κυριακή ο ΠΑΣ Γιάννινα που υποδέχεται τη Λαμία στους Ζωσιμάδες με τον Μιχάλη Γρηγορίου να υπολογίζει τελικά στον Εραμούσπε. Η συμμετοχή του Αργεντινού στόπερ θα κρινόταν στην τελευταία προπόνηση με τον Εραμούσπε να ξεπερνάει τις ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα και να είναι διαθέσιμος.

Στην αποστολή για πρώτη φορά βρίσκεται και ένα από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του ΠΑΣ, ο Τούρκος εξτρέμ Ντεμίρ. Εκτός έμειναν οι Νάγκι, Ροζάλες και Σομποτσίνσκι που δεν είναι ακόμα απόλυτα έτοιμοι και για λόγους τακτικής ο Μπεγκάλα.

Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα: Αθανασίου, Σούλης, Βρακάς, Σόρια, Τσαούσης, Παντελάκης, Καραχάλιος, Τζίνο, Κόντε, Ροσέρο, Παμλίδης, Εραμούσπε, Λέο, Τζίμας, Τούτου, Ριένστρα, Πανάγου, Κιάκος, Μπακαδήμας, Ντεμίρ, Λιάσος, Μπάλαν.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα