Ολυμπιακός, μεταγραφές: Στην Αθήνα ο Βέζο για να ενσωματωθεί με την ομάδα (vid)

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Στην Αθήνα ο Βέζο για να ενσωματωθεί με την ομάδα (vid)

Ο Βέζο στην άφιξή του

bet365

Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός και άλλοτε παίκτης της Λεβάντε έφτασε στην Αθήνα το βράδυ της Πέμπτης προκειμένου να πιάσει... δουλειά με τη νέα του ομάδα, τον Ολυμπιακό.

Ο 29χρονος Βέζο έχει διαβατήριο από την Πορτογαλία και το Πράσινο Ακρωτήρι. Ανήκε στη Λεβάντε και παίζει κυρίως στόπερ (και ενώ μπορεί να αγωνιστεί και ως δεξιός μπακ). Λίγο μετά τις 00.00 (το βράδυ της Τετάρτης δηλαδή) ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτησή του με τις ισπανικές πηγές να κάνουν λόγο για αγορά του παίκτη. Η Λεβάντε από μέρους της έκανε γνωστό πώς υπήρξε αγορά του παίκτη με ποσοστό μεταπώλησης.

Ο Ρούμπεν Μιγκέλ Βέζο από μέρους του αφίχθη στην Αθήνα το βράδυ της Πέμπτης. Έτσι θα ξεκινήσει από αύριο Παρασκευή... δουλειά με τη νέα του ομάδα, τον Ολυμπιακό για να συμβάλλει και αυτός με τη σειρά του αγωνιστικά για τη συνέχεια των Πειραιωτών.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα