Ολυμπιακός: Επίσημα δανεικός στην Άουγκσμπουργκ ο Μπιέλ

Βασίλης Μπαλατσός
Μπιελ

bet365

Η Άουγκσμπουργκ ανακοίνωσε τον δανεισμό του Πεπ Μπιέλ από τον Ολυμπιακό με τη μορφή δανεισμού, με οψιόν αγοράς στα πέντε εκατομμύρια ευρώ.

Όπως αναμενόταν ο Πεπ Μπιέλ θα συνεχίσει την καριέρα του στη Γερμανία. Η Άουγκσμπουργκ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ισπανού μεσοεπιθετικού με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό, με το «deal» να περιλαμβάνει οψιόν αγοράς, η οποία είναι στα πέντε εκατομμύρια ευρώ.

Οι Πειραιώτες αγόρασαν τον Μπιέλ την 1η Σεπτεμβρίου του 2022 από την Κοπεγχάγη αντί έξι εκατομμυρίων ευρώ. Ο 27χρονος την τρέχουσα σεζόν έχει σε 20 ματς δυο γκολ και τέσσερις ασίστ και τελευταία φορά αγωνίστηκε στην εκτός έδρας ήττα με τη Λαμία. Σε 1,5 χρόνο μέτρησε συνολικά 12 γκολ και οκτώ ασίστ σε 59 εμφανίσεις με τα ερυθρόλευκα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που η μεταγραφή πραγματοποιήθηκε μετά από συζητήσεις με τους υπεύθυνους. Η Άουγκσμπουργκ είναι ένας φιλόδοξος και οικογενειακός σύλλογος όπου θα ήθελα να χτίσω πάνω στην επιτυχημένη μου περίοδο στην Κοπεγχάγη. Φυσικά, βοηθάει το γεγονός ότι συναντώ τον Τζες, έναν προπονητή που ξέρει ακριβώς πώς να χρησιμοποιήσει καλύτερα τις δυνάμεις μου», ανέφερε ο Μπιέλ, ο οποίος επέλεξε τη φανέλα με το Νο. «11».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα