ΠΑΣ Γιάννινα: Τατουάζ με τον ταύρο ο Εραμούσπε

Newsroom
Ο Ροντρίγκο Εραμούσπε

bet365

Την αγάπη του για τον ΠΑΣ Γιάννινα έδειξε ακόμα μία φορά ο Ροντρίγκο Εραμούσπε, με τον Αργεντινό στόπερ να κάνει τατουάζ τον ταύρο πάνω στην λίμνη των Ιωαννίνων.

Τα 3.5 χρόνια που βρίσκεται στον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Ροντρίγκο Εραμούσπε έχει αγαπηθεί όσο λίγοι από τον κόσμο της ομάδας. Και ο Αργεντινός στόπερ από την πλευρά του έχει δεθεί και αγαπήσει τους «κυανόλευκους», μια αγάπη που αποφάσισε να την δείξει και στο σώμα του. Συγκεκριμένα ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός έκανε τατουάζ στο μπράτσο του το σήμα της ομάδας του, για την ακρίβεια τον ταύρο που είναι πάνω από την λίμνη των Ιωαννίνων.

Όπως ήταν λογικό, μόλις ανέβηκε η σχετική φωτογραφία με το τατουάζ, ο κόσμος του ΠΑΣ Γιάννινα δεν σταμάτησε να αποθεώνει τον Εραμούσπε, καθώς δεν είναι λίγο πράγμα ένας παίκτης μέσα σε 3.5 να δεθεί σε τέτοιο σημείο με μία ομάδα.

τατουάζ Εραμούσπε

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα