Παναθηναϊκός: Ανανέωσε ο Λιατίφης

Παναθηναϊκός: Ανανέωσε ο Λιατίφης

Βασίλης Μπαλατσός
Liatifis

bet365

Ο Παναθηναϊκός «έδεσε» τον 18χρονο Έλληνα χαφ, Χρήστο Λιατίφη, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2026.

Νέο συμβόλαιο στον νεαρό Χρήστο Λιατίφη προσέφερε ο Παναθηναϊκός. Το Τριφύλλι ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον 18χρονο χαφ έως το καλοκαίρι του 2026. Ο Έλληνας μέσος εντάχθηκε στις ακαδημίες των Πρασίνων το 2018 και έγινε επαγγελματίας το 2021, σε ηλικία 15 ετών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ανανέωση συμβολαίου του Χρήστου Λιατίφη. Ο 18χρονος Έλληνας μέσος υπέγραψε νέο συμβόλαιο, με το οποίο παραμένει στην ομάδα έως τον Ιούνιο του 2026.

Ο Χρήστος, ο οποίος υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο τον Ιούλιο του 2021, εντάχθηκε στις ακαδημίες του συλλόγου το 2018».

«Είμαι χαρούμενος που ανανέωσα τη συνεργασία μου με τον Παναθηναϊκό. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό στο γήπεδο, προκειμένου να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που μου έδειξε ο σύλλογος», δήλωσε ο Χρήστος Λιατίφης μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του.

@Photo credits: pao.gr

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα