Άρης: Καν' το όπως στο Αγρίνιο…

Άρης: Καν' το όπως στο Αγρίνιο…

Άρης: Καν' το όπως στο Αγρίνιο…

bet365

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog του στο Gazzetta για την πρώτη από τις δύσκολες εξόδους του Άρη και την ανάγκη για επιστροφή στις νίκες στο πρωτάθλημα.

Ο Άρης μετά από αρκετό καιρό έχει σήμερα το βράδυ στην Καισαριανή απέναντι στην Κηφισιά ένα παιχνίδι πρωταθλήματος που έχει μεγαλύτερη σημασία από το αμέσως επόμενο παιχνίδι κυπέλλου που ακολουθεί. Είναι δεδομένο ότι μετά από το 3-0 στο πρώτο παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου δεν τίθεται θέμα πρόκρισης και πως στον Βόλο ο Μάντζιος θα έχει την ευκαιρία να ξεκουράσει αρκετούς από τους βασικούς του παίκτες.

Έτσι με την Κηφισιά όσοι…διαθέσιμοι βασικοί μπορούν να παίξουν θα…παίξουν αν και 3 βασικές απουσίες είναι δεδομένες. Τιμωρημένος ο Μπράμπετς, απόντες οι Κουέστα και Ζουλ. Για τον Ισπανό γκολκίπερ θεωρώ ότι η παρουσία του στο ματς με τη Νίκη Βόλου ήταν περιττή, αλλά προφανώς κάνω τον Μετά Χριστό Προφήτη- άσχετα αν το είχα πει και πριν το ματς-. Προφανώς το λάθος του Χουτεσιώτη με τον Ολυμπιακό έπαιξε τον ρόλο του σε αυτό, αλλά τώρα η επιβάρυνση του Κουέστα τον κράτησε στην Θεσσαλονίκη. Ο Χουτεσιώτης που ήταν πολύ καλός στο Αγρίνιο, έχει μία ακόμα ευκαιρία σήμερα το βράδυ να διορθώσει την εικόνα του και να βοηθήσει την ομάδα να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Καν' το όπως στο Αγρίνιο

Βασικά άπαντες στην ομάδα θέλουν να επαναλάβουν την εμφάνιση και τη νίκη στο Αγρίνιο, αλλά έχω την αίσθηση ότι με την Κηφισιά θα είναι πιο δύσκολο το ματς. Αρχικά θεωρώ ότι έχει 1-2 παίκτες που μπορούν να κάνουν την ζημιά. Το έκαναν άλλωστε στον πρώτο γύρο, αλλά εκεί πέρα από τον Άρη των…ειδικών συνθηκών και των πολλών απουσιών έπαιξε τον ρόλο του και ο Δραμινός ρέφερι που…έπνιξε την πεντακάθαρη κόκκινη υπέρ του Άρη με το σκορ στο 1-0.

Η Κηφισιά…καίγεται, ο Άρης πρέπει να αποδείξει ότι θέλει το διπλό

Σήμερα η Κηφισιά καίγεται, ενώ ο Άρης θα πρέπει να αποδείξει ότι συνεχίζει να έχει στόχους στο πρωτάθλημα και δεν θέλει σε καμία των περιπτώσεων αν χάσει την επαφή με τους…από πάνω!

Δεδομένα ο Μάντζιος θα πάει σε κάποιες αλλαγές, αλλά σε κάθε περίπτωση όλα θα εξαρτηθούν αποκλειστικά από την απόδοση του Άρη και ειδικά την λειτουργία των χαφ με τον Τζούρασεκ να επιστρέφει. Όπως ήδη σημειώσαμε 3 λείπουν, ενώ παίκτες όπως ο Μορόν, ο Νταρίντα, ο Οντουμπάγιο, ο Φαμπιάνο ξέρουν ότι στον Βόλο θα πάρουν ανάσες οπότε θα είναι πιο ενεργοί στο ματς με την ομάδα της Κηφισιάς που έκανε ζημιά στην ΑΕΚ (1-1) και παραλίγο να κάνει σε ΠΑΟ και ΟΣΦΠ από τους οποίους έχασε στο γκολ και στις λεπτομέρειες.

Ο Άρης πρέπει να είναι σοβαρός για να πάρει το διπλό και να κοιτάξει στις επόμενες πέντε μέρες να ενισχυθεί με έναν παίκτη στην θέση του φορ και ενδεχομένως και δύο ακόμα παίκτες στο αριστερό άκρο της άμυνας και στα χαφ. Αλλά για τα μεταγραφικά θα τα πούμε μετά το παιχνίδι…

ΥΓ1 Είναι ντροπή για μία ακόμα φορά ο άκρατος λαϊκισμός και σε κάποιες περιπτώσεις ο κατευθυνόμενος αντιδεοντολογικός και κυριολεκτικά εξευτελιστικός τρόπος με τον οποίο για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα ο κόσμος παραπληροφορείται για υποτιθέμενες οφειλές του Άρη σε παίκτες. Είναι εξοργιστικά προπαγανδιστικό το να γράφεται «Τα οφειλόμενα του Καρυπίδη και της ΠΑΕ Άρης οδηγούν σε αυτοκτονία», όταν οι οφειλές για τις οποίες γίνεται λόγος ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΑΡΗ! Μόνο στον Άρη όταν κάποιος χάνει το δικαστήριο υπάρχουν άνθρωποι που εξακολουθούν να κάνουν λόγο για οφειλές του Άρη!!! Στην συγκεκριμένη όμως περίπτωση αφορά ένα νόμο του 2007 από τον κ. Ορφανό για 44 παίκτες διαφόρων ομάδων. Παίκτες που ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΤΑ 2 ΑΠΟ ΤΑ 4 ΕΚ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΝ, και έμειναν 2 δόσεις για τα υπόλοιπα που πάγωσαν με τα μνημόνια. Έκτοτε ακούνε υποσχέσεις από την εκάστοτε κυβέρνηση και δεν ξέρω αν τώρα δοθεί λύση με την μεσολάβηση του κ. Βρούτση. Τα χρήματα όμως αυτά δεν τα οφείλει ούτε ο Άρης, ούτε καμία άλλη ομάδα.

Το ξαναγράφω. ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ. Παρόλα αυτά αναπαράγεται μόνο το όνομα του Άρη και καμίας άλλης ομάδας. Αντιλαμβάνομαι ότι για κάποιους υπάρχει άγνοια, θα ήθελα όμως σε κάθε περίπτωση να σημειώσω σε όσους στοχευμένα και επί πληρωμή πετάνε λάσπη στον Άρη, ότι θα το βρουν μπροστά τους. Και συνήθως το…κάρμα οδηγεί σε μία παρόμοια κατάσταση αδικίας. Και όταν ευτελίζεις το λειτούργημα σου για τα λεφτά και στο τέλος μένεις και απλήρωτος, λούζεσαι την λάσπη που εκτόξευες…!

ΥΓ2 Ο Σουλειμάνοφ θα μείνει στον Άρη για 2 ακόμα χρόνια. Υποχρεωτική η οπτιόν αγοράς και ντιλ που πραγματικά αξίζει από τον Άρη με πληρωμή 550.000 ευρώ και μάλιστα σε 2 δόσεις.

ΥΓ3 Ο Μπένετ έχει στοιχεία που ταιριάζουν σε αυτό που θέλει ο Μάντζιος και ο Άρης. Αν θα βοηθήσει ή όχι; Στο γήπεδο ο καθρέφτης. Οπτιόν 3 εκ ευρώ; Το καλοκαίρι θα δούμε όλα τα δεδομένα…

ΥΓ4 Φορ…

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Χρύσανθος Τσαλτίδης
Χρύσανθος Τσαλτίδης

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης ασκεί την δημοσιογραφία από τον… περασμένο αιώνα και το μακρινό 1995! Από την Αθλητική Μακ-Θρακ ξεκίνησε μία πορεία στον έντυπο τύπο (Metrosport, Arena Press, ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ), στα ραδιόφωνα (Metropolis 95,5, Alphanews, Αθλητικά Νέα, ARIS FM, LIBERO 107.4) και στην TV (TIME channel, ΑLPHA TV-Alpha Digital και TV100). Η θέση του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΡΗΣ αποτέλεσε φροντιστήριο… εντός των τειχών και τα… blog (sport.gr, sdna.gr,sentragoal.gr και φυσικά gazzetta.gr) φροντιστήριο φιλάθλων-οπαδών! Πλέον ως γενικός διευθυντής του www.allaboutaris.gr, αλλά και του ενημερωτικού www.googlareis.gr, βγάζει τα μούτρα του… YOUTUBER στο ALLABOUTARIS TV και φιλοδοξεί να βγάλει τον καλύτερο του εαυτό στο κορυφαίο αθλητικό διαδικτυακό portal στην Ελλάδα, όπου πλέον θα BLOG-AΡH!