Ολυμπιακός, μεταγραφές: Το πρέσινγκ σε Κάρμο από Λυών και Σεβίλλη και το «ναι» στους «Ερυθρόλευκους» (vids)

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Το πρέσινγκ σε Κάρμο από Λυών και Σεβίλλη και το «ναι» στους «Ερυθρόλευκους» (vids)

Ο Κάρμο

bet365

Ο 24χρονος στόπερ είχε κρούσεις από αρκετές ομάδες όπως ο τρόπος που τον προσέγγισε ο Ολυμπιακός και η σύνδεσή του με τον Κάρλος Καρβαλιάλ τον έπεισαν να πιάσει Λιμάνι.

Ο Νταβίντ Κάρμο έφτασε στην Αθήνα το βράδυ της Πέμπτης για να κλείσει και επίσημα στην ομάδα του Ολυμπιακού και να αποτελέσει την προσθήκη Νο6 στον πειραϊκό σύλλογο. Ήδη έχουν κλείσει επίσημα ο φορ Ναβάρο, ο εξτρέμ Ζέλσον Μαρτίνς, οι χαφ Τσικίνιο και Αντρέ Όρτα και ο στόπερ Αμπι.

Είναι χαρακτηριστικό πώς ο Ολυμπιακός χρειάστηκε αρκετές ημέρες, μεγάλη προσπάθεια αλλά και δύο ταξίδια του ίδιου του αθλητικού διευθυντή του, Πέδρο Άλβες (που ήταν δύο ταξίδια στην Ιβηρική), για να τελειώσει τη μεταγραφή αυτή. Ο ίδιος ο Κάρμο επιβεβαίωσε ξεκάθαρα μέσω των δηλώσεών του πώς ήταν ο απόλυτος... σύμμαχος στην προσπάθεια αυτή του Ολυμπιακού.

Δεν ήταν μόνο το πόσο ήθελε να έρθει. Δεν ήταν μόνο πώς ήθελε να συνεργαστεί ξανά με τον Κάρλος Καρβαλιάλ. Ήταν το πόσο πολύ του άρεσε η κρούση και η προσέγγιση των Πειραιωτών και έτσι έδωσε σχεδόν από την πρώτη στιγμή τη θετική του απάντηση και περίμενε το ΟΚ της Πόρτο. Πλέον αναμένεται να ανακοινωθεί και μετά να αποτελέσει έναν εκ των βασικών στόπερ του Ολυμπιακού.

Πριν γίνουν όλα αυτά βέβαια ο Κάρμο απέρριψε την προοπτική ομάδων από τη Γαλλία και την Ισπανία. Σύλλογοι όπως οι Λυών και Σεβίλλη επέμεναν για την απόκτησή του χωρίς να τα καταφέρουν.

Ο ίδιος άλλωστε έσπευσε να τονίσει πώς «είναι μία ανακούφιση (το γεγονός πώς μετά από μέρες τελείωσε η μεταγραφή του. Ήθελα πολύ να έρθω να εδώ. Όλα πήγαν καλά και περιμένω να παίξω στον Ολυμπιακό.

Αισθάνθηκα πώς ο Ολυμπιακός με ήθελε πραγματικά. Είναι πολύ σημαντικό για μένα να νιώθω τόσο καλά και να καταλαβαίνω το πόσο με θέλουν. Θα προσπαθήσω να παίξω καλά (και όπως θέλει η ομάδα) δίνοντας τα πάντα στο γήπεδο». Ο Κάρμο θα αποκτηθεί ως δανεικός με μία οψιόν που θα φτάσει στα 18 εκατ. ευρώ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα