Ολυμπιακός: Ο Κούγιας στρέφεται κατά παντός υπευθύνου στην ΕΠΟ και προχωρά σε έφεση

Ολυμπιακός: Ο Κούγιας στρέφεται κατά παντός υπευθύνου στην ΕΠΟ και προχωρά σε έφεση

Ο Κούγιας

bet365

Ο αντιπρόεδρος και νομικός σύμβουλος του Ολυμπιακού, Αλέξης Κούγιας, αναμένεται να αντιδράσει δυναμικά σε σχέση με την ανακοίνωση της ΕΠΟ αλλά και την ποινή που του επιβλήθηκε.

Ο Αλέξης Κούγιας εν πρώτοις θα κινήσει όλες τις διαδικασίες που προβλέπονται από τον Νόμο για τους υπεύθυνους της ΕΠΟ και τους αρμόδιους που εξέδωσαν επίσημη ανακοίνωση με την οποία παρουσιάζουν - όπως προκύπτει και από την πλευρά του έμπειρου νομικού - μια νόμιμη αίτηση εξαιρέσεώς του ως επεισόδιο. Ο ίδιος σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν ζήτησε την εξαίρεση του συγκεκριμένου δικαστή (ο οποίος πήρε και την απόφαση της πολύμηνης ποινής αποκλεισμού του από τα γήπεδα).

Το στέλεχος της πειραϊκής ΠΑΕ δεν θα αφήσει έτσι τις αποφάσεις που έγιναν γνωστές και με βάση αυτές τιμωρείται με 4,5 μήνες αποκλεισμού από τα γήπεδα. Μάλιστα την Παρασκευή θα γίνει έφεση με αίτημα προς την Επιτροπή Εφέσεων να συνεδριάσει άμεσα.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα