Ολυμπιακός, μεταγραφές: Επίσημη η μεταγραφή του Αμπι (vid)

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Επίσημη η μεταγραφή του Αμπι (vid)

Ο Αμπέι

bet365

Ο Ολυμπιακός επισημοποίησε και μέσα από τα social media του την απόκτηση του νεαρού στόπερ που ανήκε και αγωνιζόταν στην αγγλική Ρέντινγκ.

Επίσημη μορφή πήρε η προσθήκη του νεαρού Αγγλονιγηριανού σέντερ μπακ στην ομάδα του Ολυμπιακού, που προερχόταν από την ομάδα του Ρέντινγκ. Ο 20χρονος Νέλσον Αμπι, όπως αναφέρεται σχετικά στην ανακοίνωση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, είναι κυρίως στόπερ.

Η ανακοίνωση:

Ο Νέλσον Άμπι στον Ολυμπιακό. Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την απόκτηση του Άγγλου κεντρικού αμυντικού. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Νέλσον Ιγκοντάρο Άμπι. Ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός γεννήθηκε στην Αγγλία, στις 28 Αυγούστου 2003 και αφού εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της Ρέντινγκ, πραγματοποίησε ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα το Σεπτέμβριο του 2020, σε ηλικία 17 ετών.

Για τον Ολυμπιακό αυτή είναι η 5η επίσημη προσθήκη του. Προηγήθηκαν αυτές των Ναβάρο, Ζέλσον Μαρτίνς, Όρτα και Τσικίνιο και βέβαια θα ακολουθήσει ο Κάρμο.

@Photo credits: Η φωτογραφία είναι από τα επίσημα social media του Ολυμπιακού

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα