Asian Cup: To Ιράν έκανε το 3/3 με βασικό Χατζισαφί, προκρίθηκαν Συρία και Ουζμπεκιστάν

Βασίλης Μπαλατσός
Asian Cup: To Ιράν έκανε το 3/3 με βασικό Χατζισαφί, προκρίθηκαν Συρία και Ουζμπεκιστάν

bet365

Το Ιράν του βασικού Χατζισαφί έκανε το 3/3 στον όμιλο του Asian Cup, καθώς επικράτησε των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων με 2-1. Προκρίθηκε ως τρίτη η Συρία του Ουές.

Ως πρώτο και «απόλυτο» ολοκλήρωσε το Ιράν τις υποχρεώσεις του στη φάση των ομίλων του Asian Cup. Η ομάδα του βασικού και αναντικατάστατου Εχσάν Χατζισαφί επικράτησε των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων με 2-1 και έκανε το 3/3 στο τρίτο Group του τουρνουά. Στον πάγκο ο έτερος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Μιλάντ Μοχαμαντί.

Οι Ιρανοί προηγήθηκαν στο 26' όταν Ταρεμί έφυγε στην πλάτη της άμυνας μετά από πάσα του Αζμούν και έκανε το 1-0 με δυνατό σουτ. Στο 34' ο Χατζισαφί έβγαλε τη σέντρα και ο Γκολιζαντέχ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ μετά από παρέμβαση του VAR. Μια φάση που είδαν από τα Σπάτα και οι συμπαίκτες του αρχηγού του Ιράν στην ΑΕΚ.

Στο 64' οι Άραβες κέρδισαν πέναλτι, ο Αλ Γκασάνι το έχασε και στην αντεπίθεση ο Ταρεμί σκόραρε για δεύτερη φορά μετά από ασίστ του Αζμούν. Στις καθηστερήσεις ο Αλ Γκασάνι μείωσε το σκορ σε 2-1. Το Ιράν θα παίξει στις 31/1 το παιχνίδι για τη φάση των «16».

Στα νοκ άουτ του Asian Cup προκρίθηκε και η Συρία του δεξιού μπακ της Athens Kallithea Αμπντούλ Ραχμάν Ουές. Οι Σύριοι νίκησαν την Ινδία με 1-0, πέρασαν ως μια από τις καλύτερες τρίτες ομάδες της φάσης των ομίλων και στους «16» θα αντιμετωπίσουν το Ιράν στις 31 Ιανουαρίου.

Τέλος στη διοργάνωση συνεχίζει και το Ουζμπεκιστάν του Τζαλολίντιν Μασαρίποφ. Οι Ουζμπέκοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι με την Αυστραλία με 1-1 και προκρίθηκαν στα νοκ άουτ ως δεύτεροι, πίσω από τους Αυστραλούς και πάνω από τους Σύριους. Στο τελευταίο ματς του 2ου Ομίλου ο μεσοεπιθετικός του Πανσερραϊκού αγωνίστηκε σε όλο το δεύτερο μέρος.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα