ΑΕΚ: Οι Χατζισαφί, Μοχαμάντι συνεχίζουν στους «16» του Asian Cup

ΑΕΚ: Οι Χατζισαφί, Μοχαμάντι συνεχίζουν στους «16» του Asian Cup

Newsroom
hajisafi

bet365

Το Ιράν των Εχσάν Χατζισαφί και Μιλάντ Μοχαμάντι της ΑΕΚ ντουμπλάρισε τις νίκες του τελική φάση του Κυπέλλου Εθνών Ασίας και πήρε το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Το 2χ2 στην τελική φάση του Κυπέλλου Εθνών Ασίας έκανε σήμερα (19/1) το Ιράν, καθώς επικράτησε 1-0 του Χονγκ Κονγκ και αυτόματα «κλείδωσε» το ένα από τα δύο εισιτήρια του ομίλου του για τη φάση των «16» του θεσμού.

Πλέον απομένει να αποσαφηνιστεί εάν θα τερματίσει 1ο ή 2ο, κάτι που θα ξεκαθαρίσει την Τρίτη (23/1) που θα αντιμετωπίσει τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα που αυτή τη στιγμή ακολουθούν με 4 βαθμούς.

Η ουσία πάντως είναι πως το προ ολίγων λεπτών αποτέλεσμα σημαίνει πως οι Εχσάν Χατζισαφί και Μιλάντ Μοχαμάντι της ΑΕΚ που λογίζονται για «κολώνες» του αντιπροσωπευτικού τους συγκροτήματος (σ.σ. ο τελευταίος έδωσε και την ασίστ για το μοναδικό γκολ της αποψινής αναμέτρησης) θα συνεχίσουν στο τουρνουά και μετά το πέρας του group stage, ενώ ούτως ή άλλως το Ιράν συγκαταλέγεται στα φαβορί της διοργάνωσης.

Με γνώμονα τις «διασταυρώσεις» ο αγώνας του για την επόμενη φάση θα διεξαχθεί στις 28 ή στις 31 του μηνός.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα