Μπακασέτας: 282 δευτερόλεπτα γεμάτα γκολ και ασίστ στα ευρωπαϊκά ματς της Τραμπζονσπόρ (vids)

Μπακασέτας: 282 δευτερόλεπτα γεμάτα γκολ και ασίστ στα ευρωπαϊκά ματς της Τραμπζονσπόρ (vids)

Ο Μπακασέτας σε ματς της Τραμπζοσπόρ εναντίον της Φενέρμπαχτσε

bet365

Απολαύστε κάποια από τα γκολ που πέτυχε και τις ασίστ που μοίρασε ο Τάσος Μπακασέτας με την Τραμπζοσπόρ τα τελευταία τέσσερα χρόνια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ξέρετε πολλούς παίκτες να έχουν απολογισμό επτά ασίστ σε 15 ματς ευρωπαϊκών διοργανώσεων με μια «δεύτερης ταχύτητας» τουρκική ομάδα με την οποία κατάφερε να κάνει (και μάλιστα ως ένας εκ των ηγετών της) τη μεγάλη έκπληξη κατακτώντας πρόπερσι το πρωτάθλημα; Κι όμως, ο Τάσος Μπακασέτας το κατάφερε με τη φανέλα της Τραμπζοσπόρ.

Οχι, στην Ευρώπη δεν έκανε... φοβερά πράγματα η ομάδα κατά τη διάρκεια της τετραετούς παρουσίας του στην Τραπεζούντα. Ομως πέρυσι συμμετείχε σε ομίλους του Europa League (αναδείχθηκε τρίτη με εννέα βαθμούς, αποκλείστηκε εν συνεχεία από τη Βασιλεία με μια νίκη - μια ήττα), έκανε τρεις νίκες από τις οποίες ξεχώρισε το εντυπωσιακό εντός έδρας 4-0 επί της Μονακό (με σκόρερ μεταξύ άλλων τον στόχο του Παναθηναϊκού Βίκτορ Ούγκο από κόρνερ του Μπακασέτα), γενικά κάπως «ακούστηκε» στην Ευρώπη μια ομάδα με πολύ ισχνή παρουσία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Στο video διάρκειας 4 λεπτών και 42 δευτερολέπτων από τα στιγμιότυπα της Cosmote TV μπορείτε να παρακολουθήσετε κάποιες από τις ασίστ και τα γκολ (4 σε 15 ματς) του «Μπάκα» εναντίον της Μονακό, του Ερυθρού Αστέρα, της Φερεντβάρος, της Μόλντε...

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα